Ne vrijedi im 20.000 eura? Srbi pišu da je Severini otkazan nastup u Crnoj Gori

Ne vrijedi im 20.000 eura? Srbi pišu da je Severini otkazan nastup u Crnoj Gori
Foto: Instagram

SRPSKI list Alo! piše da su Severinu ove godine odbili iz najveće diskoteke u Budvi, Top Hilla gdje je dosad redovno nastupala.

Alo! piše da su Severini otkazali nastup (iako ga je ona već najavljivala) jer navodno posljednje dvije godine klub nije bio pun te jer je, navodno, Severina digla cijenu nastupa te tražila 20 tisuća eura.

"Severina već godinama puni diskoteke i klubove i jedna je od omiljenih pjevačica. Nikada nije bila teška za suradnju, a nije imala ni posebne uvjete. Međutim, ove godine je promijenila ploču i podigla je cijenu nastupa, a to je mnoge vlasnike klubova iznerviralo, pa su joj otkazali nastupe. Tako je bilo i s najvećom diskotekom na otvorenom u Budvi. Naime, pjevačica je u jednoj emisiji najavila da nastupa na crnogorskom primorju baš u toj diskoteci, dok je priča potpuno drugačija", tvrdi izvor za srpski list.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Vlasnici su ove godine bili u velikoj dilemi hoće li je unajmiti jer prethodne dvije sezone diskoteka nije bila puna i zarade praktički nije ni bilo. Baš zbog toga, oni su ove godine odlučili ići na sigurne varijante kao što su Ceca, Lepa Brena, Rasta, Dženan Lončarević i drugi. Također, njih je veoma iznerviralo to što je Kojićeva tražila i veće pare nego prošle godine, te su joj ubrzo nakon što je zatražila 20.000 eura rekli ne", stoji u citatu anonimnog izvora za srpski list.

Aludira se i da su problemi nastali nakon prekida suradnje Severine i njezinog dugogodišnjeg menadžera Tomice Petrovića.

"Dok je Seve radila s Tomicom, koji je bio veoma iskusan u svom poslu, svi su super surađivali s njom. Međutim, otkad je prekinula suradnju s njim, pjevačici su se povećali apetiti, za 30 posto je povećala cijenu svojih nastupa i samim tim su mnoge suradnje prekinute. S nekim diskotekama je i htjela prekinuti suradnju, ali joj nikako nije odgovaralo da ispusti Crnu Goru jer tamo nastupaju samo najveće zvijezde i u interesu joj je bilo da se tamo promovira", tvrdi izvor.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara