Ne želi ostati u Americi: Jennifer Lopez mašta o životu u hrvatskom susjedstvu

Ne želi ostati u Americi: Jennifer Lopez mašta o životu u hrvatskom susjedstvu
Foto: Instagram

U IZJAVI za časopis Vanity Fair za izdanje Hollywood 2020, na čijoj naslovnici se nalazi, Jennifer Lopez, koja sada ima 50 godina, otkrila je da i dan danas žali za ulogom u filmu Nevjerna (Unfaithful), koju nije prihvatila prije 17 godina.

"Trebala sam znati da će Adrian Lyne odlično režirati film, ali nisam", kaže J.Lo o ovom poznatom redatelju drama i trilera.  

Dodala je da je Diane Lane bila savršen izbor, a Lane je bila i nominirana za Oscara za tu ulogu.

Ipak, J.Lo ne krije razočaranje svojim izborom, smatra da je trebala napraviti bolju procjenu i kaže da joj je neizmjerno žao zbog propuštene prilike.

Usprkos tome što nije preuzela tu ulogu, ova superzvijezda je tijekom cijele karijere bila u mnogim drugim filmovima, uključujući i najnoviji film Prevarantice s Wall Streeta, u kojem je zablistala u glavnoj ulozi, tumačeći ulogu striptizete u priči o njujorškoj bandi striptizeta koje su pljačkale svoju bogatu klijentelu.

Za ovu ulogu J.Lo je nominirana za Zlatni globus, a mnogi kažu da je zaslužila nominaciju za Oscara, navodi FoxNews.

Osim toga što je glumica, Jennifer Lopez je i majka dvoje djece i pjevačica koja je nominirana za nagradu Grammy, a ove godine trebala bi nastupati sa Shakirom na poluvremenu Super Bowla.

"Uvijek me pitaju za karijeru i to je u redu. Ali ako me pitate što mi je na listi želja, moj odgovor je da bih voljela živjeti negdje izvan Amerike, u nekom malom gradu u Italiji ili na drugom kraju svijeta, na primjer na Baliju. Pronaći drugi način života koji je jednostavniji i prirodniji, u kojem možete voziti bicikl, kupiti kruh, staviti ga u svoju košaru, pa otići kući i namazati pekmez na njega, i samo jesti i slikati ili sjesti u stolicu za ljuljanje s predivnim pogledom na stabla masline ili hrasta i samo udisati mirise prirode", otkrila je Jennifer Lopez svoje skrivene želje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara