Neda Ukraden 19. ožujka nastupa u Dvorani Dražena Petrovića

NEDA UKRADEN će u subotu, 19. ožujka, u zagrebačkoj Dvorani Dražena Petrovića održati veliki koncert. Za Nedu kao da je vrijeme stalo, jer osim zadivljujućeg izgleda, tu je i bogata glazbena karijera od davne "Zora je" pa do "Da se nađemo na pola puta" s novog albuma. Ona nas ne prestaje častiti hitovima. Iza nje su preko dvadeset uspješnih visokotiražnih albuma i uspješna suradnja s velikim glazbenim imenima poput Đorđa Novkovića, Rajka Dujmića, Arsena Dedića, Zrinka Tutića, Mate Došena i mnogih drugih. Jedan od njenih najvećih hitova "Zora je" preveden je na trinaest svjetskih jezika, a tu su još i "Vrati se s kišom", "Samo je nebo iznad nas" koji je otpjevala zajedno s jednim od najvećih aranžera svih vremena na ovim prostorima Matom Došenom, "To mora da je ljubav", "Došlo doba da se rastajemo", "Nisam ti ja bilo tko" i mnogi drugi.

Na Nedinom zadnjem albumu "Da se nađemo na pola puta" istaknuli bismo suradnju s tvorcem velikih hitova Miroslavom Rusom koji na albumu potpisuje "Otkad s tobom ne spavam", "Što mogu još učiniti za tebe" i "Samo da te ne sretnem". Uz Nedu koncert će obogatiti mladi pjevač zabavne glazbe Ivan Zak s kojim je Neda otpjevala duet "Tetovaža", a pjesma je iako kratko u javnosti, postigla sjajan uspjeh ušavši u kategoriju nezaobilaznih dodataka svakog dobrog izlaska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja ulaznica kreće od utorka 15. veljače, a možete ih kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: CD shop Hit Recordsa (Preradovićeva 12, Zagreb), Integral Pothodnik, Mozaik knjiga (City Centar, Garden Mall, West Gate, Sport Billy, Cro Pub, Vikend Planer, Roko&Akademija, Cibona Fan Shop.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara