Nema razloga za brigu - Angelina je živa, zdrava i još uvijek ogromna

IAKO SU u posljednje vrijeme raznorazni strani mediji "ekskluzivno" izvještavali kako je Angelina Jolie rodila blizanke, što je još više potakla činjenica da od pojavljivanja na filmskom festivalu u Cannesu nitko nije vidio, najnovije fotografije snimljene na jugu Francuske gdje Angelina boravi sa svojom obitelji dokazuju kako je glumica sasvim u redu i još uvijek trudna.

Posljednje (javno) pojavljivanje Angie je imala prošloga mjeseca na filmskom festivalu u Cannesu nakon čega je trebala otputovati u Ameriku na svjetsku premijeru filma "Tražen", no njezin je glasnogovornik ubrzo potvrdio da se glumica na toj premijeri neće pojaviti jer ne smije toliko dugo putovati, te je zbog manjih komplikacija ostala ležati u unajmljenoj vili na jugu Francuske. Sada su objavljene Angelinine fotografije na terasi vile kako se druži sa svojim kćerkicama, Shiloh i Zaharom dok svi željno iščekuju dan kada će najpoznatija svjetska glumica roditi blizanke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dok joj sve cvjeta u privatnom planu, poslovni i nije tako blistav. Naime, nakon što ju je početkom mjeseca modna kuća St. John, čije je zaštitno lice bila ček tri godine, odlučila zamijeniti mlađim modelom, sada je isto napravila i japanska kozmetička kuća Shiseido. Umjesto nje njihove će proizvode od sada reklamirati britanski supermodel Agyness Deyn koju su mnogi proglasili "novom Kate Moss".

K.H.
Foto: In Touch

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara