Nemeš molio BB-a da ga pošalje na otpad umjesto Marijane: Brinem se za njeno zdravlje

Foto: vb4.emotion.rs

ČINI se da je Nemeš najviše pogođen odlaskom većine stanara iz glavne Big Brother kuće na otpad. Još sinoć je otišao u ispovjedaonicu kako bi Big Brotheru kazao da mu je teško zbog njegove ekipe i da se brine za njih. Naravno, najviše mu nedostaje Marijana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dok se dosadašnji stanari glavne kuće oporavljaju od šoka zbog činjenice da su završili na otpadu, Nemeš, kojeg je Big Brother, zajedno s Emom i Džordžom, pridružio otpadnicima, nije zadovoljan ishodom sinoćnjeg Koloseuma. Odlučno je predložio Big Brotheru da umjesto Marijane njega pošalje na otpad, jer se brine za njeno zdravlje. Nemeš se ne trudi sprijateljiti s novim ukućanima i pod svaku cijenu želi ponovno biti sa starim prijateljima. No, Big Brother ne radi izuzetke pa Nemeševu molbu nije uvažio. Smatra da je to trenutni Nemešev hir i da će se on ubrzo uklopiti među nove sustanare.

Na otpadu su se tijekom prijepodneva Bojana i Dražen s ostalim ukućanima odlučili na nemoguću misiju - pokušavali su očistiti svoj novi životni prostor. Draženu je najteže pala promjena pa kaže: "Što me snađe pod stare dane".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara