Nemeš zaprosio Marijanu, ona ga je odbila pa je razbijao po BB kući

Nemeš zaprosio Marijanu, ona ga je odbila pa je razbijao po BB kući

Foto: vb4.emotion.rs

PRIJE nekoliko dana prosidba ispred pušione bila je zafrkancija i tad je Marijana Nemešu oduševljeno rekla "da". No, sad je Nemeš i zaozbiljno zaprosio Marijanu, a odgovor kojeg je dobio nije bio nimalo očekivan uzme li se u obzir sve što se posljednjih tjedana događalo među njima te sve ono o čemu su posljednjih dana razgovarali. Na sveopće iznenađenje, Marijana ga je odbila. Nemešovu prosidbu nije shvatila ozbiljno i kazala mu je da se ponaša kao dijete, na što je Nemeš poludio i počeo razbijati po BB kući. Stradala su vrata ispovjedaonice.

Nirmal plakao zbog Marijane

Sinoć je vidno neraspoložena Marijana ispred pušione pričala Nemešu i Nirmalu što je muči. Marijana je u jednom trenutku rekla kako misli da neće dugo živjeti, što je Nemeša jako pogodilo. Rekla je i kako je htjela nešto stvoriti u životu te da je blizu toga, ali da to sve može propasti zbog njenih ishitrenih poteza u BB kući. Nemeš, vidno uzbuđen zbog onog što je Marijana govorila, ušao je u pušionu kako bi je utješio ljubeći je. Nirmal je ostao ispred ispovjedaonice i počeo plakati jer ga je pogodila Marijanina priča i njeno nezadovoljstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pijana Marijana tražila da je se pusti van iz kuće

Nakon sinoćnje pijanke i ostatka ljubavne drame, Marijana je oko 4 sata ujutro, mrtva pijana, ušla u ispovjedaonicu i tražila od Big Brothera da je pusti van iz kuće. No, Big Brother ju je očito odlučio pustiti da takvu odluku donese bistre glave, jer je jutro Marijana ipak dočekala s ostalim ukućanima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara