Nepoznati detalji o životu Hugha Hefnera: Homoseksualizam i incest

TATA Playboya i vjerojatno najveći obožavatelj ženskih atributa, Hugh Hefner, ako je vjerovati tvrdnjama Stevena Watsa, autora Hefnerove biografije "Mr. Playboy: Hugh Hefner and the American Dream", ima tako velike seksualne apetite da je jednom prihvatio poziv na seks od osobe istog spola, a jednom je čak i vodio ljubav s tri osobe u isto vrijeme, i to sve još prije osnivanja Playboya, davnih četrdesetih godina prošlog stoljeća.

Hugh Hefner i Eldon Sellers koji je Hughu pomogao u osnivanju Playboya jednu večer su se u društvu vlastitih supruga "malo raskalašili" i nagovorili ih da zajedno odu u isti krevet, skinu se i počnu voditi ljubav - što su i napravili. Navodno do razmjene partnera ipak nije došlo, iako je, kako se navodi u knjizi, Hugh cijelo vrijeme zamjenu predlagao, međutim, Sellers nije bio oduševljen njome. U knjizi se navodi i kako je Hugh uživao u homoseksualnom iskustvu na koje je "slučajno nabasao" - u jednom baru prišao mu je nepoznati muškarac i predložio mu da ga oralno zadovolji, na što je Hugh nakon "mrvicu" oklijevanja pristao i - nije kasnije požalio. Ali, navodno se više nije niti okušavao u istospolnim vodama.

Zapanjujuće je da se Hugh našao u klinču i s vlastitim bratom Keithom i njegovom suprugom Rae - navodno su braća Keith i Hugh zamijenili partnerice kako bi isprobali čija supruga je bolja. Javnu karakterizaciju supruga braća nikad nisu upraznila, ali da su upraznili ovakav način rješavanja napetosti je potvrđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hugh zadovoljan napisanim materijalom

Vremešni Hugh, koji još nije ostvario sve svoje životne planove, i koji sa svoje dvije stalne zečice svakodnevno, unatoč poodmakloj dobi, vodi ljubav, te čak i pokušava postati otac, navode iz knjige nije opovrgnuo. "Jako sam zadovoljan načinom na koji je knjiga napisana. Gotovo sve što piše unutra istina je", Hugh je komentirao, a istina je da jako puno sočnih detalja iz Hughovog pretrpanog života još uvijek nećemo saznati, barem dok se netko drugi, ili još bolje on sam, lati pera i ne napiše autobiografiju.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara