ŽIVOT NA VAGI

Neprepoznatljiv: Luka pokazao kako je izgledao prije prijave u ŽNV

Neprepoznatljiv: Luka pokazao kako je izgledao prije prijave u ŽNV
Foto: Instagram

JEDAN od finalista treće sezone ''Života na vagi'', Luka Smoljo, na Instagramu je objavio fotografiju svoje transformacije.

Objavio je fotografiju koja pokazuje kako je izgledao prije nego što se prijavio u ''Život na vagi''. "Fokusom, napornim radom, odricanjima i motivacijom do postignutog cilja. Sve se može kad se hoće", napisao je Luka i pozvao svoje pratitelje da počnu slijediti njegov primjer.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Smoljo (@luka110622) on

"Vau", "Bravo Luka", "Svaka ti čast, predivna si osoba", hvalili su ga u komentarima, a neki su ga upitali i koja je njemu najdraža vježba.

"Daš mu marince i polu marince i radi ih cjeli dan jel tako Luka", javio se Domagoj Santo, njegov kolega iz showa kojeg su ostali kandidati u kući prozvali Micek.

Luka je u show ušao sa 149,8 kilograma, a iz njega izašao s 85,8 kilograma. 

"Pa nakon izlaska počeo sam se vraćati u normalan život, držim se onoga što sam naučio u kući, promijenio sam prehranu i redovito treniram. Više nemam što postići u stadiju mršavljenja pa sad samo radim na tjelesnom obliku i formi. Količinski jedem isto kao i prije, ali u kraćim intervalima, pet do šest puta dnevno i, naravno, zdravije namirnice", rekao je Luka u razgovoru za Index.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara