Nereda dočekalo nimalo ugodno iznenađenje: "Blaće mi je baš smjestila"

Nereda dočekalo nimalo ugodno iznenađenje: "Blaće mi je baš smjestila"
Foto: RTL

VODITELJSKI duo Antonija Blaće i Rene Bitorajac u novom RTL-ovom showu Ludi bar, koji starta u utorak 10. prosinca od 20 sati na RTL-u, ugostit će 24 zvjezdana gosta, redom velike face - glazbenike, nogometaše, glumce, voditelje. Svi oni naći će se pred velikim iskušenjima i potpuno 'pomaknutim' izazovima, a sve s vrlo plemenitim ciljem - kako bi prikupili novčana sredstva za udrugu RTL pomaže djeci.

Već u prvoj emisiji Ludi bar posjetit će reper Marko Lasić Nered koji gledatelje posljednjih nekoliko mjeseci zabavlja u kulinarskom showu Tri, dva, jedan - kuhaj!, a koji ne skriva oduševljenje atmosferom koja vlada na setu.

"Show je bombica, nešto novo i superzabavno. Već je ova prva epizoda u kojoj sam i ja sudjelovao pokazala odličnu energiju i opuštenu vibru", priča Nered pa dodaje: "Rene i Antonija su čudo. Brzi na jeziku, inteligentni i duhoviti. Među njima vlada odlična voditeljska kemija. Sve se to u baru osjeća u interakciji s ovim novim voditeljskim duom."

I dok Nered u Tri, dva, jedan - kuhaj! sjecka, peče, mijesi i poslužuje kulinarska remek-djela već dobro znanom žiriju, u Ludom baru sasvim se nenadano našao upravo u njihovoj ulozi, ulozi kušača. Naime, kako bi izvršio svoj izazov, Nered će morati kušati pet potpuno nejestivih jela. Među nespojivim i ludim kombinacijama naći će se sladoled s češnjakom, kuhane nogice, riblji smoothie ili pak ukiseljena haringa u aroniji.

"Iste sam se sekunde sjetio Željke, Špičeka i Pažanina, sve one stvari koje smo im servirali… I onda sam zaključio da moraju biti sretni što su nas imali jer uvijek može gore, kao danas meni", šali se Nered pa dodaje: "Ono je bilo strašno, nejestivo! Antonija se za to pobrinula, baš mi je smjestila."

A iako mu šarene i čudne kombinacije sastojaka nisu strane, one iz Ludog bara ipak neće ponovno isprobavati. Unatoč tomu, svojim klincima kod kuće rado kuha.

"Puno raznih stvari koje sam naučio u Kuhaj koristim kad kuham za klince. Obožavaju moje burgere. Nema ljepše stvari nego ih gledati kako fino papaju", rekao je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara