Nestala iz javnosti: Gdje je Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone The Voicea?

Nestala iz javnosti: Gdje je Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone The Voicea?
Foto: Press

THE VOICE Hrvatska se nakon nekoliko godina pauze vratio na male ekrane s novim kandidatima, ali i većinom novim žirijem.

Prva pobjednica showa Nina Kraljić predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu 2016. godine, a otada gradi svoju pjevačku karijeru.

Druga pobjednica Ruža Janjiš, čija je mentorica bila Indira Levak, nestala je iz javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Petrić (@dinopetrich) on

"Ovo je nevjerojatno! Još uvijek sam pod dojmom, ali mogu reći da sam jako sretna. Uistinu se radujem svemu što sada slijedi - suradnji s Universal Music, stvaranju glazbe i ovom novom periodu u mom životu", rekla je nakon pobjede.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruža (@ruzajanjis) on

"Čitav The Voice je nezaboravno iskustvo, stekla su se nova prijateljstva, zbilja su svi divni ljudi. I od srca hvala svima koji su mi pružali podršku!" zahvalila je svojim fanovima.

Osim glasom, Ruža je publiku osvojila i svojom tužnom pričom. Majku nije upoznala, a o njoj i njenom bratu Marku brinuli su se baka i otac. Kad je otac preminuo, baka je preuzela brigu o djeci. U ratu se obitelj iz Odžaka u BiH preselila u Sloveniju, a potom u Hrvatsku. Ruža je studirala na Prehrambeno-tehničkom fakultetu u Osijeku.

Posljednji put se na društvenim mrežama oglasila prije točno godinu dana, a kad su je prijatelji pitali gdje je, odgovorila je da je u Grazu. Tamo joj, kako je otkrila tijekom showa, živi dečko. Prije dvije godine prestala je surađivati s bendom Babylon, a nastupala je i u akustičnom duu The Brown Bunny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone 🙋‍♀️ #vjetarukosi #ruza #redhair #smile #funny #happiness #hi #goodafternoon

A post shared by Ruža (@ruzajanjis) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara