Nesuđena Ronaldova priležnica optužena zbog pokušaja iznude

BRAZILSKI je MUP podnio kaznenu prijavu protiv transvestita Andrea Luiza Albertina, zvanog Andreia, zbog navodnog pokušaja iznude pedeset tisuća reala od Ronalda prilikom neslavne epizode zamjene identiteta u kojoj je sudjelovao nemoralni nogometaš. Prema prijavi, Andre, zvani Andreia, ucijenio je Ronalda da ne otkrije javnosti da je ovaj tražio seks od njega i dvije koleg(ic)e.

Budući da je Ronaldo pristao platiti znatno manje, Andre ga je otkucao medijima. Na vlastitu žalost, jer je time sam sebe inkriminirao. Ako sud prihvati prijavu protiv njega te ako mu krivnja bude dokazana, Andre može dobiti od četiri do deset godina zatvora. Moguć je, međutim, da će sam Ronaldo reći da je "zaboravio" što se dogodilo, jer mu nije u interesu da se stvar mjesecima povlači po medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U međuvremenu, Andre i njegov kolega (ili kolegica) Carlo Damini dobili su ponude da glume u porno filmovima u produkciji Icaro Studiosa, a filmovi će se pojaviti na DVD-u i Internetu već idućeg mjeseca. Kad filmovi budu prikazani, bit će razriješena i najveća dilema koja "muči" javnost: tek će tada biti poznato jesu li dotični samo preobučeni muškarci ili pravi hermafroditi to jest osobe s obilježjima oba spola.

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara