Netflix jednim potezom razbjesnio filmaše: "Ne za*ebavajte se s našim vremenom"

Netflix jednim potezom razbjesnio filmaše: "Ne za*ebavajte se s našim vremenom"
Foto: Instagram

NETFLIX je testirajući novu opciju razbjesnio brojne redatelje, glumce i producente. Naime, trenutno testiraju opciju pomoću koje bi gledatelji filmove i serije mogli gledati ubrzano. Odnosno, gledateljima bi bila ponuđena opcija da izaberu brzinu reproduciranja sadržaja od 1,25 ili 1,5. 

Filmašima se to nije ni najmanje svidjelo. Među prvima se pobunio redatelj i producent Judd Apatow. 

"Ne, Netflix. Ne tjerajte me da nazovem svakog redatelja ili autora serije na svijetu kako bismo se pobunili protiv ovog. Uštedite mi vrijeme. Pobijedio bih, ali bi dugo trajalo. Ne zajebavajte se s našim vremenom. Dajemo vam dobre stvari, pustite ih da ostanu onakve kakve bi trebale biti", napisao je na Twitteru. 

"Bi li konzumenti željeli jesti ili se seksati 1,5 puta brže? Jesu li u pravu? Mora li sve biti dizajnirano po volji onih najljenijih i onih s najmanje ukusa?" pobunio se i redatelj Peter Ramsey. 

"Dosta. Kao osoba koju se spominje u ovoj priči imam se potrebu oglasiti. Nema šanse da će Netflix ovo uvesti. To bi značilo da u potpunosti preuzima kontrolu nad nečijom umjetnošću i uništava je. Netflix je bolji od toga. Jesam li u pravu, Netflix?" napisao je glumac Aaron Paul. 

Iz Netflixa kažu da je ovdje u pitanju tek testiranje opcije. 

"Uvijek isprobavamo nove načine kojima bismo pomogli korisnicima. Ovaj test je omogućio mijenjanje brzine reproduciranja sadržaja za ljude koji gledaju serije na mobitelima. Kao i bilo koja testirana opcija, ni ova ne mora nužno trajno ostati na Netflixu", rekao je glasnogovornik tvrtke. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara