Neven Ciganović na Zagreb Hair Showu: Ne volim te kerefeke po glavi

Neven Ciganović na Zagreb Hair Showu: Ne volim te kerefeke po glavi

NOVI trendovi, asimetrične frizure, kovrče, žarke boje i profesionalni modeli, ali i amateri, po prvi puta su u Zagrebu predstavili u sklopu Zagreb Hair Showa. Petnaest zagrebačkih frizerskih salona udružili su svoje prstiće i alate te napokon prikazali show zamišljen poput šetnje zagrebačkom špicom, prikazan kroz 140 novih frizura i stajlinga kose. Publika je bila oduševljena izvedbom, ali rijetko tko se ohrabrio i odlučio prepustiti rukama tih maštovitih frizera. Neke od odvažnijih bile su pripadnice hrvatske društvene, modne, i estradne elite: Maja Blagdan, Lana Pavić, Tamara Despot, Aleksandra Grdić i Mirjana Mikulić.

"Ne bih se prepustio u ruke frizeru koji ima kerefeke po glavi"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne volim te 'kerefeke po glavi', a i ne bi se mogao prepustiti u ruke frizeru koji ima takvu frizuru", rekao je jedan od uzvanika, stilist Neven Ciganović. Jako mu se svidjela kolekcija frizura zagrebačkog frizerskog salona Nefertiti, ap je rekao kako bi takve frizure eventualno mogao primijeniti na svojim modelima. "Sam show je bio odličan, a frizeri su stvarno pokazali da su odlični tehničari", nadodao je Cigi.

Povodom održavanja Zagreb Hair Showa održana je i humanitarna akcija "Frizeri za pomoć djeci" tijekom koje su na prodaju ponuđeni predmeti UNICEF-ovih ambasadora. Najbolje je prošla nogometna lopta s potpisom hrvatskih reprezentativaca i Davida Beckhama, poklon Slavena Bilića, za koju je anonimni kupac izdvojio čak četiri tisuće kuna. Cijeli događaj organizirala je Obrtnička komora Zagreb, a suorganizator je Udruženje obrtnika Zagreb.

A.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara