Neven Ciganović zaplesao oko štange: Kate Moss je bila na kokainu, a ja na pivi

Foto: Rochelle, Rochelle

ZAGREBAČKI rokeri iz grupe Rochelle, Rochelle  snimali su jučer video spota kojim su odlučili napraviti hommage legendarnom spotu White Stripesa za pjesmu "Don't Know What To Do With Myself". Umjesto seksipilne Kate Moss, za plesanje oko štange odlučio se Neven Ciganović. Cigi se rado odazvao pozivu na suradnju, a za potrebe plesa oko štange uvježbavao se do najsitnijih detalja. U svemu mu je pomogla i Kristina Lumbar, a spot je režirao Igor Šeregi. Ne sumnjamo da će spot izgledati sjajno.

"Super mi je bilo na snimanju, svidjela mi se ideja, htjeli su napraviti hommage za spotove Agent Provocateur i Kate Moss u njima"

Inače se radi o video spotu prvijencu za Rochelle, Rochelle i to za pjesmu "Erocktika". Zagrebački rokeri ugledali su se u svom radu na rock sedamdesetih godina, a koncertno su već jako aktivni. "Super mi je bilo na snimanju, svidjela mi se ideja, htjeli su napraviti hommage za spotove Agent Provocateur i Kate Moss u njima. Odmah sam saznao, nikad se nisam našao u takvoj ulozi. Dečki su ambiciozni, spot je napravljen u art stilu, crno-bijelo i jako profesionalno", rekao nam je Neven.

"Toliko sam zadovoljan time kako sam odradio posao da se već vidim u sljedećoj sezoni Plesa sa zvijezdama, a mogao bi početi i s gažama po djevojačkim i momačkim večerima"

"Spot je zamišljen kao audicija u kojoj traže umjetnicu na štangi. U spotu i ja plešem na štangi i moja se uloga proteže kroz veći dio spota. Ovo je prvi put da sam se uhvatio štange, bile su potrebne dobre pripreme pa sam se uzeo par privatnih sati, dobro sam se namučio. Shvatio sam da to nije lako, ples na štangi je naporan i sve me boli. Bio sam već u sauni i na masaži, jedva se krećem. Kate je bila na kokainu kad je plesala, a ja sam bio na pivi", rekao je šarmantni Cigi. Nadodao je i da je jako zadovoljan odrađenim. "Toliko sam zadovoljan time kako sam odradio posao da se već vidim u sljedećoj sezoni Plesa sa zvijezdama, a mogao bih početi i s gažama po djevojačkim i momačkim večerima", zaključio je Ciganović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara