Nevjera u BB kući: Nakon prvog poljupca između Marijane i Nemeša "palo i nešto više"

Screenshot: RTL

VEĆ DANIMA je u Big Brother kući vidljivo kako je Marijana, iako je udana, opasno bacila oko na Nemeša, a nije dugo trebalo čekati ni na prve naznake da se "sprema akcija pod plahtama". Sinoć su stanari uz mnoštvo alkohola slavili Draženov rođendan, a "opuštena atmosfera" ponijela ih je i u spavaćoj sobi. Osim alkohola, BB kućom su sinoć u potocima tekle i suze. Tijekom tuluma su Bojana i Marijana pjevale i plakale, a plakala je i Mila koja se sinoć posvađala s Džordžom.

Nakon vruće noći, jutro donijelo probleme

Nakon prisnog plesanja do dugo u noć, Nemeš i Marijana zamolili su Bojanu da se zamijene, kako bi mogli u krevetu ležati jedno do drugog. Bojana je tako ovog puta spavala malo bliže Slavici, a "novopečeni par" započeo je s igricama ispod plahte. Noćas je tako između Nemeša i Marijane "pao" prvi poljubac, a kasnije i nešto više. Noćašnje maženje s Nemešom udanoj Marijani stvorilo je probleme pa su jutro započeli "ozbiljnim razgovorom" oko toga što se sinoć dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Big Brother nezadovoljan ponašanjem stanara, posebice Džordža


Džordž ne prestaje uznemiravati ukućane. Big Brother je reagirao na njegovo neadekvatno ponašanje. Džordž je prihvatio kritike. Big Brother nije zadovoljan ni ponašanjem većine ostalih ukućana pa je tako skrenuo pažnju Marijani i Nikoli, koji su u navijačkom duhu skandirali ime svoje zemlje.

Tamara je tijekom noći bila u svojoj tajnoj misiji pomaganja ukućanima s otpada. Ovoga puta im je kroz otvor koji vodi do otpada poslala meso.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara