Nevjesta u vjenačnici snimljena za policijski dosje

AMERIČKA nevjesta Adrienne Samen proživjela je doista nezapamćenu svadbu u kojoj je, pod utjecajem opijata, suprugu s kojim se netom vjenčala vikala "Mrzim te", bacala svadbeni kolač, skočila u automobil u pokretu i pokušala ugristi policajca koji ju je nastojao smiriti.

Burna svadba završila je fotografijama za dugo sjećanje na "veselicu" - snimljenima u policiji.

Američki list Hartford Courant piše da je nevolja počela kada je Samen krenula psovati osoblje restauranta u South Windsoru u Connecticutu. Sa svojim novopočenim suprugom posvađala se na parkiralištu, bacala je vjenčani kolač i razbijala vaze s cvijećem, te skočila u automobil koji je kretao s parkirališta.

Daleko, doduše, nije stigla jer je ispala iz auta a tada su stigli i policajci pokušavajući je urazumiti. Ona im je uzvratila opscenom gestom.

Policiji, koja je 40 minuta bezuspješno pokušavala smiriti razularenu Samen, konačno je puknuo film i uhitila ju je u trenutku kada je Samen počela trčati među jurećim automobilima.

U policijskom autu, ta osamnaestgodišnjakinja teška 40 kilograma, nije se smirila već je stala udarati šakama i nogama po vratima i prozorima a jednog je policajca pokušala ugristi.

U policijskoj stanici snimili su je za dosje u vjenčanini. Tereti je za remećenje mira i kriminalno ponašanje.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara