Nevolje u raju: Simona i Ante Gotovac u svađi zbog izljeva ljubomore

NOVE probleme u braku Simone i Ante Gotovca, para koji se "proslavio" pričom o prostituciji u svijetu mode, navodno je uzrokovao ljubomorni suprug, pa poznati supružnici trenutno ne pričaju, a sudbina njihove ljubavi je upitna. Ante Gotovac, naime, Simonu nije pustio na Hrvatski radijski festival u Opatiju, u kojoj se skupila cijela estradna krema, a atraktivnoj manekenki to je bio dovoljan povod za novu svađu. "Nisam išla na HRF u Opatiju, jer me Ante nije pustio. Rekao je da što ću tamo", rekla je Simona medijima, priznavši kako im je brak opet u krizi.

"Nisam dobro, jer me Ante ljuti", požalila se Simona Gotovac medijima nakon što se suprug Ante nije složio s njezinim odlaskom u Opatiju. I manekenka je u nekoliko navrata priznala kako su oboje vrlo ljubomorni, što im nerijetko smeta u braku, ali je još jednom demantirala stare kuloarske priče kako u braku već nekoliko godina trpi fizičko zlostavljanje. "Moj Ante je temperamentan, ali nije nasilnik", rekla je Simona u više navrata, pokušavajući zaustaviti priče o nasilju u obitelji.

Iako posvađani, Euro će gledati zajedno

Priča se i kako Simona Gotovac nije oduševljena rubrikom "Top hrvatska dadilja" koja se emitira u Red Carpetu, a prati njihov odabir dadilje za trogodišnju Gabrijelu te njezinu prilagodbu u novoj obitelji. Navodno Ante Gotovac inzistira na finalizaciji projekta, a par se zbog toga nekoliko puta posvađao i pred kamerama, što su na kraju riješili pravim filmskim poljupcem.

Simona će ovog ljeta, zahvaljujući brojnim angažmanima, putovati po cijelom Jadranu, a s obitelji će uskoro pobjeći daleko od medija, kako bi sa suprugom Antom još jednom pokušala izgladiti razmirice. Osim ljetovanju, Simona se raduje i Europskom nogometnom prvenstvu kojega će, rekla nam je na snimanju kalendara Vatrenih ljepotica, pratiti iz dnevnog boravka: "Naravno da ću pratiti Euro, muž će gledati i meni će teško biti izbjeći travnjak na televizoru. Naše dečke u potpunosti podržavam i bodrim, ali ispred televizora. Na žalost, ne bih mogla izdvojiti niti najboljeg niti najzgodnijeg, svi su jednako izvrsni!".

Za Simonu Gotovac možete glasati u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu!

M.A.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara