Nicole Kidman gola i trudna želi na naslovnicu časopisa

TRUDNA glumica Nicole Kidman ide stopama Demi Moore, Britney Spears i Christine Aguilere -gola će pozirati za naslovnicu časopisa. Nicole je viđena kako izlazi u jednog studija u Los Angelesu gdje je bilo snimanje za naslovnicu, a u tajnosti ju je fotografirao slavni Patrick Demarchelier, poznat po svojim ekskluzivnim fotografijama princeze Diane, a s Nicole je prethodno radio kada se glumica pojavila na naslovnici Vanity Faira.

Nicole je sa snimanjem čekala dok nije ušla u osmi mjesec trudnoće kako bi njezin trbuh na fotkama izgledao što veći. "Nicole na fotografijama želi izgledati stvarno, jako trudna", rekao je njezin prijatelj. Nicole nije prva slavna osoba koja će se trudna i gola pojaviti na naslovnici časopisa. To je prvo napravila Demi Moore kada je stala pred objektiv legendarne Annie Leibovitz koja ju je fotografirala dok je glumica bila u sedmom mjesecu trudnoće. Naslovnica je izazvala veliku kontroverzu, o njoj se nadugo i naširoko raspravljalo, a to izdanje Vanity Faira neki su odbili prodavati, dok su ga drugi prodavali u kartonskim vrećicama. Godinama kasnije to je napravila i Britney Spears, a poslije nje i Christina Aguilera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvijezda filma "Moulin Rouge" odrekla se zdravoga načina hranjenja u nastojanju da se dodatno udeblja. Iako je trudna već šest mjeseci, glumica je predmet ismijavanja zbog svog vrlo malog trbuha, pa se "bacila" na brzu hranu, pizze, sladolede i pečenu piletinu kako bi se što prije udebljala. 

"Nicole mrzi brzu hranu, ali isto tako zna da je to jedini način da se udeblja", rekao je njezin prijatelj. Nicole je u braku sa country pjevačem Keithom Urbanom, a ovo joj je prvo biološko dijete. 40-godišnja glumica već ima dvoje posvojene djece iz braka sa Tomom Cruiseom za koje će navodno tražiti puno skrbništvo jer ne želi da njezina djeca budu pod utjecajem scijentološke sekte kojom je fanatični Tom potpuno opsjednut.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara