Nicole Kidman pokupila 5 milijuna funti, a Russell Crowe spiskao samo 18.000

Nicole Kidman pokupila 5 milijuna funti, a Russell Crowe spiskao samo 18.000

LIJEPA rastavljena glumica idealan je izbor za propagiranje kozmetičkih proizvoda za uljepšavanje firme poznate po modnom dizajnu i čuvenom parfemu "Chanel No 5".

Šefovi tvrtke tvrde da je Nicole sa svojim profinjenim smislom za odjeću i porculanskom kožom jedina koja odražava image nekadašnjih velikih hollywoodskih zvijezda poput Elizabeth Taylor ili Marylin Monroe".

Iako ona već koristi njihov parfem i pri primanju svog prvog Oscara zagrnula se Chanelovim ogrtačem, Nicole je u ugovoru zadržala pravo da nosi i modele drugih omiljenih kreatora.

U njihovoj odjeći zablistat će na oglasima kao što su to ranije učinile Alli MacGraw i Lauren Hutton.

Dok glumica može uživati u lovi i nakon Toma Cruisea tražiti novog muškarca svog života, njen veliki australski prijatelj i navodni ljubavnik Russell Crowe upravo je dokazao da se nije smirio ni u dugo očekivanom braku.

Uspio je zbrisati od supruge Danielle kako bi se ludo proveo s prijateljima iz rugby ekipe u hotelu "W" u Sydneyu.

Sve je počelo bezazleno kada ih je Gladijator pozvao na večeru, ali nakon jela i obilja pića netko je izvadio loptu i počeo je lom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snažni dečki nabili su Russella prilično grubo u zid, ali on je uživao u muškoj igri. Ni to im nije bilo dovoljno već su zaigrali i kriket, a kako nisu kod sebe imali palice, polomili su noge na stolovima koje su im poslužile za meč.

Russel je u tri ujutro uredno podmirio račun od 7.000 funti za večeru i još 9.000 za počinjenu štetu u hotelu.

Nakon toga je osoblju koje ih je služilo podijelio napojnice u visini od 2.000 funti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara