Nije vjerovala što je snimila u dvorištu: "Treba mi podrška da procesuiram ovo"

Nije vjerovala što je snimila u dvorištu: "Treba mi podrška da procesuiram ovo"
Foto: Twitter

 

ŽENA s Floride snimila je zastrašujuću scenu u svom dvorištu, a nesvakidašnji video privukao je puno pažnje na društvenim mrežama.

Evangeline Cummings, zaposlenica floridskog sveučilišta, snimila je video u svom dvorištu u Gainesvilleu prošli tjedan i podijelila ga na Twitteru. Na snimci se vidi istočna koraljna zmija koja napada i, čini se, ubija zmiju štakorašicu dok obje vise sa stabla. Tad na koraljnu zmiju sleti Yellowjacket osa, čiji je ubod opisan da boli "kao da vam netko gasi cigaru na jeziku", nakon čega je gmaz pokušava otresti.

"Trebam vašu podršku da procesuiram ovo", dodala je Cummings uz snimku koju je pogledalo više od 40 tisuća ljudi. Nije jasno kako su dvije zmije završile u borbi na drvu. "Ne znam kako je štakorašica dospjela gore", napisala je Cummings. "Bacio ju je jastreb? Toliko pitanja. I kako se koraljna zmija popne na trnovit grm ruže?"

Natalie Claunch, doktorandica na sveučilištu, odgovorila je kako koraljne zmije baš i nisu neke penjačice, no besplatan obrok djeluje kao dobra motivacija. Istočna koraljna zmija, poznata i kao Micrurus fulvius, jede guštere, žabe i manje zmije, uključujući i druge koraljne zmije, prenosi National Geographic.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara