Nikol Bulat danas živi u Londonu, skoro ju je nemoguće prepoznati

Nikol Bulat danas živi u Londonu, skoro ju je nemoguće prepoznati
Foto: Press, Instagram

NIKOL BULAT hrvatskoj javnosti bila je najpoznatija kao pjevačica grupe Feminnem. Nakon što su se djevojke posvađale, Nikol je pokušala izgraditi solo karijeru, no kad to nije uspjela, povukla se iz javnosti i posvetila studiju prava.

Nigdje je se godinama nije moglo vidjeti, no lockdown u Velikoj Britaniji natjerao ju je da se pojavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

"Trebalo mi je puno vremena da donesem ovu odluku jer sam zaista uživala u offline životu i uvijek sam mislila da društvene mreže oduzimaju puno privatnosti i vremena te da nisu moj đir. Nisam znala što će se dogoditi kad se pojavim na Instagramu i mislila sam ga ugasiti ako mi se ne svidi. Sad mi je drago što sam ga otvorila jer vjerujem da se sve događa s razlogom. Zanimljivo da sam došla ovdje tjedan dana prije nego je cijeli svijet blokiran. Ne samo da sam daleko od svojih prijatelja i obitelji otkako sam se preselila, nego sam prije šest tjedana postala dio ove karantene", napisala je u travnju kad je otvorila profil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

Naime, Nikol se preselila u London, a danas tvrdi da su joj zanimacija moda i lifestyle. Pojasnila je i da je u ljubavi zauzeta, a iako svog odabranika skriva, lani je otkriveno da je u vezi s 9 godina mlađim nogometašem Ivanom Šunjićem, koji je iz zagrebačkog Dinama otišao u engleski Birmingham.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

Nikol je ovih godina podalje od očiju javnosti poprilično promijenila svoj izgled pa je na novim fotografijama teško prepoznati bivšu feminemku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @nikolxxnikol

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara