Nikolina Pišek: Dekorativne dečke iz Gitarsa sam pitala zašto ne hodaju bez odjeće

Foto: Borna Čavrag/Index

VEČERAS je Martina Felja otvorila showroom u Zagrebu. Kuma showrooma je voditeljica Nikolina Pišek, koja je prisustvovala otvorenju. Dizajnerica i kuma otkrile su za Index kako su se odlučile na suradnju. Martina nam je ispričala i ponešto o suradnjama s Kim Kardashian i Paris Hilton, a Nikolina o emisijama koje radi za Pink. "Odlučila sam se na ovo jer izlažem na Fashion.hr-u i logično je da imam prodajno mjesto, zadovoljna sam svime. Nikolina je predivna i definitivno je tip žene za moje haljine", objasnila je simpatična dizajnerica.

"Jako puno mi znači kada Kim ili Paris odjenu moju haljinu"

"Što se suradnje s Kim i Paris tiče, u biti dođu njihovi stilisti i odaberu ono što misle da je prigodno za editorijal i crveni tepih. Sve ovisi o tome na što idu ili što snimaju. Jako puno mi znači to. Na to ciljaju veliki svjetski dizajneri, a kamoli ja", ispričala nam je Martina. "Napravila sam mini blagdansku kolekciju, a sada, kada se stvari malo slegnu, krećem u novu kolekciju. Inspiraciju najčešće nalazim u materijalima. Odlazim na sajmove, nađem materijale i od njih širim kolekciju. Božić ću provesti u Zagrebu, a Novu godinu ne znam još. Sigurno nećemo ići u Italiji jer smo tamo već bili dvije godine za redom. Razmišljamo da čak budemo u Zagrebu, nismo već odavno", zaključila je dizajnerica.

Nikolina Pišek: Nemam planova za doček, to je najbolje

Nikolina nam je otkrila kako je došlo do suradnje s Martinom, a kasnije nam ispričala sve o svojoj emisiji. "Martina i ja smo stupile u kontakt i već neke stvari radila zajedno. Osim kreativnosti, kod nje cijenim što se uspjela probiti na inozemno tržište, i to u najviše segmente. To treba prepoznati i cijeniti", ispričala je Nikolina. Za blagdane nije isplanirala još ništa. "Apsolutno ništa nemam isplanirano. Nekako ove godine sve radim spontano. Sve bliže sam ideji da ostanem kući, a znam da se to neće dogoditi. Ne planiram ništa, i nekako sam sretna zbog toga. Najviše volim kad se takve stvari dogode spontano", nadodala je Nikolina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljna emisijom, sve sam sama  radila, po prvi put"

Emisijom koju radi za Pink TV Nikolina je jako zadovoljna. "Jako sam zadovoljna onim što smo snimili. Emitiranje nije još krenulo, čekamo još nešto. Kad se sve odobri, onda kreće, užasno se veselim tome. Jako sam zadovoljna onim što sam napravila, budući da je ovo prvi projekt koji sam radila sama od početka do kraja. Od uređivanja, biranja suradnika do gostiju, sve je moje", rekla je Nikolina. O jednoj njezinoj snimljenoj emisiji već se pričalo u srpskim medijima, a sve zato što je dečke iz jednog benda u šali upitala zašto ne nastupaju bez odjeće.

"Dečki iz Gitarsa su bili iznimno zgodni, toliko dekorativni da sam ih pitala zašto ne hodaju bez odjeće"

"Gosti su mi bili i dečki iz benda Gitarsi, a bili su iznimno zgodni. Bili su toliko dekorativni da sam ih morala upitati zašto ne hodaju bez odjeće. Zašto uopće imaju odjeću kad su tako božanstveno lijepi? Tu je ispala neka zezancija. Vođa benda je malo krivo to shvatio. Oni su vrlo ozbiljni glazbenici, zapravo su predavači, pa su smatrali da možda to nije bilo u redu. Ispala je zezancija na kraju, nisam ništa loše htjela reći", objasnila nam je lijepa Nikolina. "Goste biram tako da želim da mi daju neki maksimum i da se prilagode aktualnom trenutku. Jako smo duhoviti, zabavni i informativni, barem tako mislim. Svi koji su vidjeli snimke su jako zadovoljni", zaključila je Pišek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara