Nikolina Pišek: Hajka na poznate koji idu plastičnim kirurzima podsjeća na progon vještica

Nikolina Pišek: Hajka na poznate koji idu plastičnim kirurzima podsjeća na progon vještica

Foto: Borna Čavrag/Index

LIJEPA televizijska voditeljica Nikolina Pišek ovih je dana u Srbiji iznimno tražena budući da uskoro na TV Pink kreće njen talk show pa je tako u intervjuu za Puls Online osim o voditeljskom angažmanu progovorila i o imidžu, obitelji, ljubavi, ali i o estetskoj kirurgiji, s obzirom da se nedavno u srpskim medijima pojavila lažna informacija o tome da je "popravila silikone".

"Estetska kirurgija je kao i vatra - dobar sluga i loš gospodar. Dakle, razborito, umjereno i s valjanim razlogom - problema nema"

Kaže da zbog nove emisije neće mijenjati imidž već će ostati kakva je bila i do sada, a o plastičnim operacijama kaže: "Nisam protivnik plastične kirurgije, protivnik sam stavljanja mene u nepostojeći, izmišljeni kontekst. Hajka na poznate korisnike usluga estetskih kirurga podsjeća na srednjovjekovni progon vještica. Isto tako i osude onih koje su priznale da su bile na bilo kakvoj korekciji. A zaboravljamo jedan inkriminirajući podatak - da klinike za estetsku kirurgiju žive samo od slavnih, odavno bi propale. Mediji dižu nepotrebnu pompu oko toga. Istina je vrlo jednostavna - estetska kirurgija je kao i vatra - dobar sluga i loš gospodar. Dakle, razborito, umjereno i s valjanim razlogom - problema nema".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Romansu čine i svađe, u našem slučaju često glasne i žučne, sa velikom željom da upravo tvoja bude zadnja"

Pišek je navela kako su njenoj 13-godišnjoj kćeri Hani svjetla reflektora dosadna i kako ima druge ambicije, a o vezi na daljinu sa srpskim poduzetnikom Matijom Ćorkovićem kaže kako je sve stvar kompromisa, očuvanja magije, ali i strastvenih svađa: "Romansu čine i svađe, u našem slučaju često glasne i žučne, sa velikom željom da upravo tvoja bude zadnja. Romansa je satkana i od pomirenja nakon strastvenih svađa. Duboko vjerujem da veza s nekim s kim se nikad ne svađaš ne može opstati. Treba se znati svađati, i treba znati kada se povući".

O elitnoj prostituciji: "Ne kažem da tako nešto ne postoji, ali u našim uvjetima, niti je toliko masovno, niti je elitno, niti je glamurozno"

Lijepa TV voditeljica je navela i kako je status seks simbola često opterećenje i kako ima dana kad bi voljela biti neprimjetna. Osvrnula se i na nemoralne ponude te aferu s elitnom prostitucijom: "Nisam imala takve ponude, i mislim da je puno toga oko `elitne` prostitucije preuveličano jer je to jednostavno tema koja prodaje. Lijepe žene, moćni muškarci i puno love. Bombon. Ako su stvari tako jednostavne, zašto onda nitko eksplicitno ne napiše imena klijenata, prostitutki i svodnika? Ne kažem da tako nešto ne postoji, ali u našim uvjetima, niti je toliko masovno, niti je elitno, niti je glamurozno".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara