Nikolina Pišek: Nogometaši Milana nisu zvijezde, nego pravi šljakeri

SNIMAJUĆI prilog o talijanskom prvoligašu Milanu, Nikolina Pišek družila se s talijanskim nogometnim veličinama, za koje kaže da su toliko skromni da njihov zvjezdani status otkrivaju tek redovi obožavatelja ispred stadiona. Atraktivna voditeljica upala je u oko popularnom Pippu Inzaghiju, no nije ju oduševila niti činjenica da je preko svog menadžera pokušao dobiti njezin telefonski broj.

Boraveći u Milanelli, kampu nogometaša Milana, Nikolina Pišek imala je pristup "svemu i svima", pa se, za potrebe priloga u HTV-ovoj emisiji "Magazin", družila s nogometnim veličinama i ostala iznenađena njihovom skromnošću. "Unutar kampa zaista se ne doimaju kao zvijezde, nego su pravi šljakeri. Jedino gomile fanova ispred stadiona podsjećaju da je riječ o poznatim nogometašima", priča nam Nikolina i dodaje kako tamošnji fanovi, najblaže rečeno, pate od kulta ličnosti.

"Upoznala sam jednog starijeg gospodina, koji na stadion dolazi kad god može, i to od osam sati ujutro, samo da vidi nekog od nogometaša. Jedan od njih mu je 1999. godine dao i autogram, pa i dalje stoji ispred ulaza u nadi da će dobiti drugi", kaže Nikolina. Prilikom boravka na Milanellu, srela je i jednog od najpopularnijih talijanskih nogometaša Pippa Inzaghija, koji nije htio stati pred HTV-ove kamere, ali se zato htio družiti s Nikolinom. Navodno se toliko "zapalio" da je od menadžera zahtijevao da mu nabavi njezin broj mobitela, no zagrebačka ljepotica nije pala na nogometnu zvijezdu.

Povučeni Kaka draži joj je od nametljivog Pippa

"Da, nešto se trudio, ali ništa od toga. Ma, potpuno mi je nepotrebno i degutantno to komentirati", kratko će Nikolina. Najviše je se dojmio, priznaje, brazilski vezni igrač Kaka, čije se bogatstvo procjenjuje na oko 90 milijuna eura. Uspjela ga je dovesti pred kamere, što je iznenadilo i našeg Darija Šimića, koji je Nikolini u Milanu pravio društvo. Kaka je, naime, vrlo povučen i ne voli medije, pa su rečenice koje je uputio hrvatskim gledateljima Nikolini itekako dragocjene.

Za vrijeme popodnevnog treninga Milanellu je posjetila i saudijska kraljevska obitelj, što je Nikolininu priču učinilo još zanimljivijom. Nakon posjeta Milanu, voditeljica se vraća na HRT, a odmor će si, kaže, priuštiti krajem kolovoza. "Nisam tip koji dugo može biti na jednom mjestu, tako da će moj odmor biti kratak i sladak. Uostalom, snađem se i svako malo pobjegnem negdje", kaže Nikolina, koja, usput rečeno, i dalje odlično kotira u Indexovom Izboru za najljepšu Hrvaticu.

D.K.
Foto: G.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara