Nikolina Pišek: Uskrs sam provela kod kuće u krevetu, bila sam bolesna

Nikolina Pišek: Uskrs sam provela kod kuće u krevetu, bila sam bolesna

Foto: Index

NIKOLINA PIŠEK zaista se dokazala kao svestrana žena. Osim što je sjajna u svom voditeljskom poslu, pokazala je da ima talenta i za glumu. Kada je krenula s angažmanom u seriji "Najbolje godine", mnoge je iznenadila svojom vještinom. Stoga joj je ubrzo došla ponuda za novi glumački projekt, a sama je možebitni film najavila na svom Facebooku. "Za koji tjedan po prvi put u jednom malom, slatkom filmu. Mali film za veliko platno", napisala je Nikolina nedavno.

"Sve se još mora definirati"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, za Index je otkrila da je sve još u povojima te još ništa konkretno o projektu ne smije govoriti. "Moraju se neke stvari u produkciji definirati i dogovoriti pa ćemo predstaviti projekt kada sve bude gotovo", rekla nam je Pišek.

"Blagdane sam provela doma, bila sam bolesna"

Moguće je i da će se pojaviti u novim epizodama serije "Najbolje godine", ukoliko se bude snimala treća sezona. Ipak, kaže Nikolina, ništa još nije sigurno, no moguće je da ćemo je i dalje gledati na malim ekranima. Uskrs, kaže, nije previše slavila jer je bila bolesna te nigdje nije mogla otići za blagdane. "Bolesna sam bila, pa sam blagdane provela doma, u krevetu. Inače, nisam nešto tradicionalna", zaključila je Nikolina kad smo je upitali kako je provela blagdane te poštuje li tradiciju i običaje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara