Nikom nije jasno kako lik u Supertalentu guta žilete, ovo je njegovo objašnjenje

Nikom nije jasno kako lik u Supertalentu guta žilete, ovo je njegovo objašnjenje
Screenshot: Youtube

PRIJE nego što se predstavio hrvatskoj publici gutajući predmete u Supertalentu, Britanac Stevie Starr proslavio se sličnim nastupima u talent showovima diljem svijeta, a na društvenim mrežama i forumima vodile su se rasprave o tome kako to radi. Dok su neki uvjereni da Stevie uopće ne guta predmete, već da se radi o vještoj iluziji, drugi nisu tako sigurni. 

>>>Progutao žilet i prerezao rajčicu u želucu, gledatelji: "Ovo je supertalent"<<<

"Gledao sam ga više puta i imao priliku razgovarati s njegovim menadžerom. On mi je objasnio kako to radi, ali nisam siguran da me nije zafrkavao. Rekao mi je da je Stevie rođen s drugim (suhim) želucem koji je naučio kontrolirati jer bi mu bilo zlo svaki put kad je hrana ušla u njega jer se tamo nije probavljala. Zbog toga je morao naučiti kako da je vrati otamo. Nisam siguran je li to istina, ali to je najbliže odgovoru što sam dobio", naveo je jedan fan. 

Nakon nastupa u Supertalentu u rodnoj Britaniji Stevie je jednom prilikom objasnio kako to radi. 

"Kad sam bio dijete, progutao bih sitniš i uspijevao ga vratiti. Nakon toga progutao bih bumbara putem do škole i iskašljao ga u razredu. Učiteljice nisu bile sretne. Onda bih progutao kredu i pitao učiteljicu u kojoj boji želi da je vratim. Sve je to iz mog želuca izlazilo suho", ispričao je Stevie.

"Naravno, dok su unutra, ti su objekti vlažni, ali ih putem prema van osušim, to je poput vakuuma. Kao da unutra imam mali supermarket u kojem na različita mjesta spremam različite objekte", objasnio je. 

U pokušaju da odgonetne misterij Steveovog gutanja predmeta, BBC je kontaktirao i liječnika Davida Smitharda. 

"Jednostavan odgovor je da ne znam. Ne mogu objasniti kako uspije otključati lokot. No, nemoguće je nešto iz želuca vratiti suho. S tim bi se vratilo i puno kiseline", tvrdi liječnik. Dodao je da je postojanje drugog, suhog, želuca nemoguće. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara