Nina Badrić priznala zašto ne želi imati posla s Dorom i Eurosongom

Nina Badrić priznala zašto ne želi imati posla s Dorom i Eurosongom
Foto: Borna Filic/PIXSELL/Instagram

NINA BADRIĆ odgovarala je na pitanja svojih obožavatelja na Instagramu te se u jednom trenutku osvrnula i na Doru te otkrila zašto se nema namjeru više prijavljivati na to natjecanje.

Nepoznati fan pitao ju je namjerava li nastupiti na ovogodišnjoj Dori, a Nina je odgovorila: "Nemam namjeru više ići na Doru/Eurosong. Dokle god ne shvatimo da je za takvo natjecanje potreban ozbiljan team."

Nina se dotakla i splitskog menadžera Ivana Bubala koji je nedavno na Facebooku objavio otrovan komentar o njezinom koncertu u Splitu za Dan žena te poručio da "svakome tko dođe treba dati 50 kuna".

"Ne znam tko je to, ali ima obećavajuće prezime", našalila se Nina na pitanje što misli o Bubalu i njegovim komentarima.

Inače, 10. siječnja u ponoć završen je natječaj za Doru 2019., izbor hrvatskog predstavnika i pjesme za pjesmu Eurovizije na koji se putem internetskog obrasca prijavilo 150 pjesama, a konačan broj znat će se kada stignu i prijave poslane poštom.

Nakon toga slijedi odabir 16 najboljih i dvije rezervne pjesme koje ćemo vidjeti i čuti u Opatiji 16. veljače, a u odabiru hrvatskog predstavnika za Pjesmu Eurovizije uz ocjenjivačke sudove sudjelovat će i gledatelji HRT-a koji će moći glasati za njima najdraže skladbe. Skladbe se ne smiju javno emitirati do Glazbenih dana HRT-a u Opatiji, odnosno do Dore.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara