Nina Violić: S bivšim suprugom sam ostvarila najsavršeniji odnos na svijetu

Tekst: B. Marinović
Screenshoot: YouTube

GLUMICA Nina Violić ispričala je za Index doživljaje sa snimanja filma "Na putu". "Bilo je dosta audicija, jer Jasmila ništa ne prepušta slučaju, nakon audicija po cijeloj bivšoj Jugoslaviji, došli smo i na jednu manju audiciju u Bosni, radili smo pet dana, a poslije još tjedan dana neke vježbe i priče koje nisu vezane za scenarij. Jasmila je tijekom cijelog tog posla mijenjala scenarij, tako da su se stvari mijenjale", rekla nam je Nina i dodala da je najveće opterećenje glumcima s područja Hrvatske bio jezik.

"Jezik nam je bio najveći problem"

"Teže nam je to bilo nego da pričamo nekim stranim jezikom, jer se radi o finesama koje ili uhvatiš ili ne. Najveća trema će nam biti na premijeri u Sarajevu. Mislim da smo cijeli posao napravili dosta dobro, Jasmila se općenito dosta dugo priprema za sve što radi i nije bilo nikakvih problema kad je snimanje krenulo". Budući da joj je ovo prvi put da je glumila uz mladu i talentiranu Zrinku Cvitešić, Nina nam je otkrila kako se snašla uz Ninu, kojoj je na filmskom platnu odglumila prijateljicu. "Ovo je prvi put da smo snimale zajedno i bilo je super".

"Nisam opterećena modom, što u našoj maloj, provincijalnoj državi može izgledati čudno"

Osim što je odlična glumica, Nina je često proglašavana ikonom stila u Hrvata. "Mislim da neki modni kritičari koji se razumiju u modu, uvijek uspiju izdvojiti tu moju priču, jer ono što bi se za mene moglo reći je da guram antistil, nemar prema modi i stilu. Nisam opterećena modom kao imperativom, što u našoj maloj, provincijalnoj državi može izgledati čudno", komentirala je kreativna Riječanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S bivšim suprugom sam ostvarila najsavršeniji odnos na svijetu"

Njezina najveća ljubav je malena Roza. Nina nam je otkrila da nema problema sa činjenicom da je samohrana majka. "Čudno mi ta riječ zvuči, odgajam Rozu, ali ne sama. S bivšim suprugom sam u odličnim odnosima jer nismo ljudi koji sebe shvaćaju preozbiljno, tako da mi nije teško, jer nisam sama", odgovara Violić i dodaje: "Sa svojim bivšim suprugom sam ostvarila najsavršeniji odnos na svijetu".

"Ne bih htjela da mi kći bude glumica, ona je inteligentnija od toga"

Istaknula je i kako ne bi htjela da Roza jednog dana krene njezinim stopama. "Ne, ne bih htjela da mi kći bude glumica, iz jednostavnog razloga. Smatram da je Roza inteligentnija i sposobnija od toga. Mislim da ona ima puno svojih sposobnosti i talenata, tako da smatram da neće krenuti mojim stopama. Roza će izgraditi svoju priču jednog dana".

"Drago mi je što idem u Berlin, tamo nije bitno koju boju gaćica nosi Paris Hilton"

Glumica odličnog ukusa i vrsnog talenta otići će ovih dana u Berlin te tamo s ekipom filma "Na putu" predstaviti taj film. "Berlinale je jedan vrhunski filmski festival na kojem se cijeni i predstavlja prava umjetnost. Tamo nije bitno hoće li se na crvenom tepihu pojaviti Paris Hilton i koje će gaćice odjenuti, bitan je film", zaključila je otkačena Nina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara