Ništa im neće ovi brak pokvarit: Tanja i Goran opet se javno vole

Ništa im neće ovi brak pokvarit: Tanja i Goran opet se javno vole

LJUBAVNE turbulencije Gorana Ivaniševića i njegove nevjenčane supruge Tatjane Dragović trajale su, čini se, puno kraće nego što su to predviđali neki mediji i "poznavatelji domaće javne scene" - u nedjelju popodne zajedno su ručali u zagrebačkom restoranu As, a na ručku su im se pridružili direktor Zagrebačkog holdinga Slobodan Ljubičić te zagrebački gradonačelnik Bandić.

Jutarnji list uhvatio je poznati par i to samo dva tjedna nakon što su u javnost procurile fotografije koje svjedoče o Ivaniševićevoj vezi s voditeljicom Vanjom Halilović. Prema tvrdnjama svjedoka, Tatjana i Goran ponašali su se "sasvim normalno", a bivši je tenisač, očekivano, odbio odgovarati na pitanja o privatnom životu. Golf-palica ovog je puta ipak ostala u automobilu, a Goran je Tatjani uoči ručka s uglednicima poklonio buket cvijeća.

"Pogledajmo o čemu se, osim o meni, pričalo ovog tjedna"

Spomenimo i treću stranu ovog "ljubavnog trokuta", kojoj avantura s oženjenim čovjekom s dvoje djece nije ugrozila angažman na RTL Televiziji. "Pogledajmo o čemu se, osim o meni, pričalo ovog tjedna", rekla je Vanja Halilović u emisiji o šoubiznisu koju vodi, međutim još se nije "javno očitovala" o imidžu preljubnice kojeg u kuloarima ima već duže vrijeme, a u javnosti od izlaska fotografija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Indexovi posjetitelji na Tatjaninoj strani

Više od 13 tisuća posjetitelja sudjelovalo je do zaključenja ovog članka u anketi o ljubavnom trokutu koji je proteklih tjedana zabavljao domaću javnost, a gotovo 78 posto glasova otišlo je u korist Tatjane Dragović, jedne od najuspješnijih hrvatskih manekenki, koja je svom nevjenčanom suprugu očito oprostila nevjeru. Nešto više od 22 posto glasova je na strani Vanje Halilović, trenutno najpoznatije hrvatske ljubavnice koja se nakon informacije o preljubu kratko odmarala u Sarajevu, a potom se vratila u Zagreb kako bi položila ispite na Fakultetu političkih znanosti.

D.K.
Foto: Index, Midiken

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara