"Ništa od krumpira?" upitao Ninu Badrić u komentaru. Njen odgovor nasmijao mnoge

"Ništa od krumpira?" upitao Ninu Badrić u komentaru. Njen odgovor nasmijao mnoge
Foto: Instagram

NAKON što je odgovorila na komentar o kopanju krumpira, Nina Badrić se ponovno oglasila na Instagramu.

Objavila je selfie s Hvara i napisala: "Otočko stanje uma..." Odmah pri objavi fotografije jedan pratitelj se odlučio našaliti na račun afere Krumpir pa ju je upitao: "Nina, ništa od krumpira znači??"

Badrić je brzo odgovorila i nasmijala pratitelje.

"Kopala sam do 7 h sad idem u berbu lavande", odgovorila je uz smajlić.

Podsjećamo, društvenim mrežama proširio se komentar jedne žene ispod Indexovog članka na Facebooku u kojoj dotična poziva Ninu Badrić i Severinu na kopanje krumpira, nakon što se Badrić požalila da njezin tim suradnika nema od čega živjeti protekla četiri mjeseca.

"Naslađivati se nad bilo čijom nevoljom poraz je ljudskosti", napisala je na "ponudu" Badrić ranije.

Nina Badrić poručila je vladajućima da od njezinog posla ne živi samo ona nego još najmanje 15 obitelji te da su mnogi glazbenici u posljednjih pola godine ostali gladni i krpaju kraj s krajem.

Zatim je i Udruga glazbenih managera i organizatora organizirala konferenciju za medije na zagrebačkom Zrinjevcu kako bi upozorila na krizu koju je pandemija koronavirusa izazvala u glazbenoj industriji.

"Onemogućen nam je rad, zbog čega smo i apelirali na vladu na hitno usvajanje mjera za spas industrije koja godišnje akumulira potrošnju veću od 10 milijardi kuna, od čega izravnu korist ima i država“, naglasio je predsjednik Udruge glazbenih managera i organizatora Darko Tuček.

"Od početka pandemije do danas meni je otkazano 30-ak koncerata, a među 15.000 onih koje ova industrija zapošljava su i članovi mojeg tima. Naš je sektor jedan od rijetkih koji je zapravo cijelo vrijeme ostao u lockdownu, a budući da smo svi koji se bavimo ovim poslom povezani s nizom drugih industrija i djelatnosti te da svi zajedno činimo jedan veliki lanac, egzistencija jednog velikog broja ljudi je danas uistinu ugrožena“, izjavila je Indira Levak. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara