Ništa od novog života: Kirsten Dunst opet uhvaćena u pijanom stanju

SAMO nekoliko mjeseci nakon što je napustila rehabilitacijski centar, 26-godišnja Kirsten Dunst navodno opet ima problema s alkoholom, a paparazzi su se u to uvjerili snimivši je mrtvu pijanu ispred jednog noćnog kluba. Glumica o svojoj ovisnosti ne želi javno govoriti, a njezini prijatelji kažu kako "pokojom kapljicom više" već duže vremena uništava vlastiti život, dok je njezini agenti puštaju da radi što želi, vjerujući da je "pametna djevojka".

Kirsten Dunst nikad nije bila materijal za tabloide, a u američkoj se javnosti isprofilirala kao ambiciozna i talentirana glumica pred kojom je velika karijera u Hollywoodu. Stvari se polako, ali sigurno mijenjaju - svi pišu o njezinoj ovisnosti, a ona odbija komentirati, dok je ponuda za filmove sve manje. Ispred kluba Bowery Electric prošlog se vikenda, prema pisanju New York Daily Newsa, toliko napila da nije mogla samostalno ući u automobil.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošla godina nije bila sjajna za hvaljenu glumicu - u kolovozu je prekinula vezu s Johnnyjem Borrelom, frontmenom grupe Razorlight, a suočila se i s krađom. Dva su muškarca, naime, provalila u njezinu hotelsku sobu pa je glumica ostala bez dizajnerske odjeće, gotovine, kreditnih kartica, digitalne kamere, mobitela i nakita. U klinički centar Cirque Lodge u Utahu prije nekoliko se mjeseci prijavila pod lažnim imenom, a rehabilitaciju je napustila nakon samo nekoliko tjedana.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara