Ništa od seksa u srpskom Big Brotheru: Izbačen Karlo Zagorac

Tekst: I.M.L.
Foto: Press, Blic

PRVI ovogodišnji stanar koji je napustio kuću srpskog Big Brothera, odnosno Velikog Brata, je frizer iz Beograda Karlo Zagorac koji je od trenutka kada je u kuću ušao krenuo zavoditi svoje sustanarke. Ovoga je puta publika bila ta koja je nominirala, a konačna odluka je bila na samim ukućanima.

"Moram priznati da sam šokiran što su me izbacili", izjavio je Karlo koji se potom obrušio na neke svoje, sada već bivše, cimere koje je okarakterizirao kao tupave, lijene, neuredne i folirante. Karlov izlazak najviše je pogodio 19-godišnju studenticu koja nije mogla odoljeti čarima tamnoputog 32-godišnjaka. Naime, Violeta Ralova, studentica iz Makedonije i Karlo su se ljubili već prvu noć kada su stigli u Kuću, a u istom ritmu su nastavili i sljedeće jutro.

"Poslije poljupca s njom nisam više vidio druge žene"

Viki je pred publikom izjavila ljubav izbačenom Zagorcu, a ni on nije ravnodušan. "Zaljubio sam se i mislim da će ova priča potrajati. Svjestan sam da je mlada i zato nisam htio ništa odmah. Ali, siguran sam da se ne bih libio seksa, pa čak i pred kamerama. Poslije poljupca s njom nisam više vidio druge žene", otkrio je za srpski Press. 

Najveći zavodnik ovogodišnjeg srpskog Big Brothera nije se zadržao samo na Makedonki. Pjevačici i sugrađanki Sandri Valterović je pokazivao vježbu, koja je nalikovala na pozu u seksu, a starletu Jovanu Pavlović je nekoliko puta udario po stražnjici. Po izlasku iz showa rekao je kako mu je sudjelovanje pomoglo da razbije predrasude o sebi te da bi se ponovo vratio u kuću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara