Nives Celzijus i njena dvojnica - bez Photoshopa

Nives Celzijus i njena dvojnica - bez Photoshopa

Tekst: I.M.
Foto: www.nivescelsius.de

NIVES CELZIJUS je još u prosincu prošle godine odabrala svoju dvojnicu, a prošlog je tjedna u Zagrebu završeno i ugovoreno snimanje, koje su zajedno odradili Tihana Lijović, njen dečko Antonio i Nives. Serijal vrućih fotki će uskoro premijerno biti objavljen na Nivesinim stranicama. Nives je inzistirala da fotografije ne budu fotošopirane kako bi njeni fanovi mogli vidjeti transformaciju od početka do kraja snimanja.

Tihana, Nivesina dvojnica, ima 25 godina i rođena je u Virovitici. Školu za modu završila je u rodnom gradu, nakon čega se preselila u Zagreb gdje živi već pet godina. U hrvatskoj metropoli stekla je medijsko iskustvo radeći kao hostesa i voditeljica. Sudjelovala je na izborima RTL-a i Klika za voditeljicu. Studentica je druge godine ekonomije i radi u jednoj privatnoj tvrtki, dok je njezin godinu dana mlađi dečko, rodom iz Poreča, apsolvent KIF-a u Zagrebu. Za Antonijevo je seksi tijelo "krivac" tenis koji trenira dugi niz godina.

Snimanje trebala osmisliti dvojnica

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cjelokupni stajling i priču za snimanje je trebala osmisliti sama Nivesina dvojnica koja je zaželjela da se snimanje odradi u vestern kolibi, u kojoj će Nives i ona na sebi imati kaubojske čizme, šešire i seksi rublje, dok će Antonio biti odjeven u kaubojske hlače s tregerima bez majice te ih promatrati zavodničkim pogledom.

Nivesina dvojnica je ranije otkrila kako voli atletski građene muškarce, kod kojih prvo gleda oči, usne i guzu, a osim izgleda, bitno joj je i da muškarac njezina života bude šarmantan, inteligentan i samouvjeren. Nezaobilazne nogometaše, koje Nives preferira, Tihana također voli. Sviđaju joj se Kaka te Vedran Ćorluka i Dejan Lovren.

I dvojnica bi voljela postati WAG-sica

Nadobudna Tihana rekla je svojoj poznatoj dvojnici da voli mlađe muškarce, a bilo bi poželjno da budu i bogatiji. Voli primati skupe poklone, a najskuplje što je dobila bila je ogrlica od bijelog zlata. Naravno, voljela bi postati WAG-sica te intenzivirati druženje s Nives. Najluđe mjesto na kojem je Tihana vodila ljubav, bila je turska kupelj. U krevetu je, kaže, iskusna, a muškaraca je imala dovoljno. Nives je na osnovi tih informacija zaključila da bolju dvojnicu nije mogla ni zamisliti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara