Nives Celzijus: Nogometaša uhvatite ljepotom i uspjehom, a zadržite ga dobrim seksom!

Tekst: I.M.
Foto: nivescelsius.de

NIVES CELZIJUS revno prati utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva, a najzgodniji nogometaši su joj Miguel Veloso, Glen Johnson, Cristiano Ronaldo, Yoann Gourcuff i Sergio Ramos. Za Story je kazala kako vjeruje da bi Hrvatice puno lakše zavele najveće europske nogometne zvijezde negoli jednu rezervu iz HNL-a, kako je s nogometašem u kontakt najlakše stupiti putem Facebooka i kako su nogometaši slabi na ljepotice i uspješne žene.

"Dobar seks je najmoćnije žensko oružje"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nogometaši vole uspješne žene i više nego ostali muškarci, vjerojatno zbog njihova natjecateljskog duha i želje da budu najbolji. Vole da im kolege zavide. Ako ne u nogometu i nulama u ugovoru, onda barem zbog djevojke. Jedini je uvjet da njezin uspjeh ne nadmašuje njegov", trdi Nives te savjetuje djevojkama da kad zgrabe nogometaša ne budu ljubomorne, jer će ga ispadima samo otjerati, već se posvete sebi i njemu, jer će se tako najlakše riješiti konkurencije. Jedan od Nivesinih savjeta je i da je "učinkovitije izbaciti atribute negoli biti čedna, ali ne smijete ostaviti dojam da ste se previše trudili".

Nives savjetuje i čime zadržati svog muškarca: "Dobrim seksom. To je naše najmoćnije oružje". Navela je i kako nju nikad nisu privlačili zauzeti muškarci jer je presebična te kako nikad ne bi oprostila sto posto dokazivu prevaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara