Nives Celzijus: Ripper mi je prijetio da će se "napiti moje kurvinske krvi"

DUGO i pompozno najavljivana knjiga Nives Celzijus pojavit će se sredinom srpnja u prodaji, a obilovat će, kako je i najavljeno, brojnim pikanterijama iz njezinog burnog proboja na hrvatsku estradu. Starleta u svom prvom literarnom uratku ne štedi ni poznate osobe, a posebno je zanimljiva priča o Dudi, tj. Dubravku Ivanišu Ripperu iz grupe Pips, Chips & Videoclips, koji je prema njezinim tvrdnjama nasilnik i "stručnjak za ponižavanje". Pjevačeva reakcija još se očekuje - čisto sumnjamo da će poznati suprug i otac dopustiti da javnost vjeruje kako je Nives častio izjavama poput: "Sve vas četnike treba zaklati, ti prljava droljo. Napit ću se tvoje kurvinske krvi, čuješ li me?".

Kad je prije gotovo godinu dana najavila da će izdati polubiografsku (?) knjigu, Nives Celzijus je za "mamac" u javnost pustila ulomak u kojem opisuje kako je na podu hotelske sobe siluje tadašnji igrač Dinama. Mediji su se počeli baviti nagađanjima, a Nives je naglo promijenila ploču, ističući kako je sve zapravo plod njezine mašte te kako je za mnogo stvari inspiraciju našla u pričama svojih (očito jednako, ako ne i više) istraumatiziranih prijateljica. Priča se neposredno prije izlaska knjige opet mijenja - Nives je u medije pustila ulomke u kojima se bavi raznim muškarcima, a naziva ih nadimcima i ne želi da se novine bave nagađanjima i "dešifriranjem" zagonetnih priča iz njene burne mladosti.

Dok Nives priča o očevom podvođenju, on prijeti sudom

Nives u knjizi, među ostalim, priznaje kako su je za vrijeme Domovinskog rata nazivali "četnikušom i srpskom droljetinom" te kako ju je otac Anej Sam već kao desetogodišnjakinju počeo predstavljati kao ljubavnicu. Inače, istodobno s izlaskom skandalozne knjige, Anej Sam najavio je kako će tužiti vlastitu kćer te kako ga je zbog incestuoznih priča uništila psihički, ali i poslovno. "Nadam se da će istrunuti u zatvoru", poručio joj je nimalo očinski Anej Sam nakon što ga je optužila za zanemarivanje i eksploataciju pred prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako kaže kako se nikad nije bavila prostitucijom, Nives priznaje kako joj je seks, pa i plaćanje istog, često bilo na pameti - u nekoliko se navrata cjenkala, pa na kraju odustala, a priznala je i kako je s Ripperom željela spavati pod svaku cijenu: "Pokušavala sam namamiti Dudu da vodi ljubav sa mnom trljajući se preko odjeće o njegov ukrućeni kurac". U knjizi se spominju Sreten, Šime, Sunny i brojni drugi frajeri (?) koje je u različitim fazama svog života odbijala pa čak i pod cijenu života. Nives u knjizi spominje kako joj se upucavao čak i saudijski princ, koji joj je ponudio sto tisuća dolara za jednu noć.

I Dino Drpić je dio knjige

Bivša pjevačica, a danas majka dvoje djece, najavila je kako će u knjizi opisati i život s Dinamovcem Dinom Drpićem, za kojeg priznaje da ju je promijenio iz temelja. O njihovom se lifestyleu u posljednje vrijeme dosta piše i trača, a estrada već mjesecima šuška kako je Drpić, unatoč plaći od dvadeset tisuća eura, u financijskim dugovima. "Nikad ne idem van sa suprugom Dinom, jer ne volimo izlaziti van zajedno. Naime, on kaže da sam medijska kurva i da ne voli izlaziti sa mnom i s mojim prijateljicama medijskim prostitutkama. On voli tajnovita mjesta za izlazak", priznala je Nives nedavno Indexu.

D.K.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara