Nives Celzijus snimala dekolte pa ulovila odraz svoje stražnjice u ogledalu

Nives Celzijus snimala dekolte pa ulovila odraz svoje stražnjice u ogledalu
Screenshot: Instagram

NIVES CELZIJUS radi na novoj pjesmi, a svojim je obožavateljima na Instagramu dala zagonetku vezanu uz nju. Odjevena u izazovno donje rublje, Nives je snimila video u kojem postavlja pitanje: "Znate li što je ovo?" trljajući palac od kažiprst.

Iako je od pratitelja pokušala izvući odgovor, u komentarima je dobila samo provokativne izjave i komplimente na račun tijela - čija se stražnja strana jasno vidjela u ogledalu iza nje, baš kao i dekolte koji je bio u prvom planu. "Ubit ćeš nas", "Najbolja i najzgodnija, nemam ideje kad vidim ovu ženu", "Dodaj šećera i vode, skočio mi je tlak", "Predivna kao i uvijek", pisali su joj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Među komentatorima se našao i voditelj Dalibor Petko koji joj je napisao: "Čak ni ja nisam obratio pažnju što pričaš", a s kojim su se složili i drugi muškarci. Fotografija je u nešto više od sat vremena primila preko 25 tisuća lajkova, a onih koji su zaista pokušali odgovoriti na njeno pitanje gotovo da i nije bilo.

Inače, Nives se nedavno pohvalila i kako vježba koreografiju za spot za novu pjesmu, a fizički se, osim uz koreografa, priprema i dizanjem utega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara