Nives Celzijus u novoj seriji Nove TV koju je RTL odbio

Nives Celzijus u novoj seriji Nove TV koju je RTL odbio

Foto: Press/Instagram

NOVA TV krenula je sa snimanjem nove dramske serije "Čista ljubav" čije bi emitiranje trebalo krenuti najesen. 

Priča se vrti oko Tome, kojeg tumači Ivan Herceg, smetlara i bivšeg odlikovanog policijskog inspektora i oca kojeg je supruga Helena napustila i otišla u inozemstvo te ga ostavila sa zajedničkom kćerkicom Mašom. Tamo se zaljubila u šefa i odlučila ostati zauvijek. U njegov život ubrzo ulazi Sonja, teta u vrtiću, u koju se on zaljubljuje, iako je ona zaručena za moćnog poduzetnika Ranka.

Kako neslužbeno doznajemo, serija se nudila i RTL-u, no čelnici te televizijske kuće su odustali od snimanja.

Razloge odbijanja serije potražili smo i na RTL-u, a dobili smo ovaj odgovor: "RTL, kao nacionalna TV grupacija s najvećim brojem kanala svakodnevno dobiva koncepte, scenarije i razne ideje na uvid. Razgovor o temi iz upita vodio se na nivou koncepta. Kako RTL nije niti imao u planu raditi sapunicu za jesen 2017, nije bilo potrebe za dodatnim razmatranjem ponuđenoga."

Osim Hercega i Rosandićke, uloge u seriji su pripale i Momčilu Otaševiću, Olgi Pakalović, Kseniji Pajić, Sanji Vejnović, Mladenu Vulića, Saši Anočića, Sementi Rajhard, Dadi Ćosiću i brojnim drugima, a jednu od glavnih uloga dobila je i Nives Celzijus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nives se i sama pohvalila ulogom, ali je bila veoma tajnovita pa je u opisu fotografija na Instagramu samo dodala da "štreba" te da je na pauzi od snimanja.

 

Strebarenje na 🌞🔥 #samoprirodno #celzijusdizese

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

 

Druskanje s kavom ☕ #pauza #snimanje

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Autorica je Nataša Buljan, kreativni producent Dario Pleić, a sve se odvija pod redateljskom palicom Josipa Žuvana, Tanje Golić, Davida Kapaca te Zorana Margetića. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara