Nives Celzijus uhvaćena u krevetu s golim Misterom Hrvatske

Nives Celzijus uhvaćena u krevetu s golim Misterom Hrvatske

NIVES DRPIĆ vrlo dobro zna da joj čednost neće pomoći u glazbenoj ili bilo kakvoj karijeri, stoga je divovsko poprsje stegnula u kožni korzet, navukla visoke čizme, primila se biča i sjela na potpuno golog aktualnog Mistera Hrvatske. Naime, Dino Bubičić je sudjelovao u snimanju spota za pjesmu "Bijesna", gdje je na krevetu ležao potpuno gol dok je po njemu hopsala seksi starleta.

Imidž fetiš djevojke

Dino glumi njezinog dečka na kojeg je Nives jako ljuta te ga u inat prevari s dva druga muškarca, koji su se za također posve razodjenuli. Prema fotografijama se nije dalo zaključiti je li Dinina muškost uspjela odoljeti dražima poznate starlete, međutim, prema njegovom izrazu lica ostao je okamenjen kad ga je na crvenoj postelji zajašila zanosna Playboyeva zečica. "Nisam i neću odustati od provokativnog stila pa sam za spot izabrala imidž fetiš djevojke koja se poigrava s tri nabildana murjaka", rekla je jednom prilikom Nives pritom lupkajući dlan divovskim pendrekom.

A dok se Nives Drpić za potrebe spota drpa s Misterom i nabildanim policajcima manekenima, njezin 27-godišnji suprug Dino bljuje krv od muke, jer državi zbog neplaćenih poreza navodno duguje nevjerojatnih 800 tisuća kuna. Iako se nagađalo kako je to razlog zbog kojeg je Drpićka odlučila u spotu policajce izudarati bičem i pendrekom po guzi, ona tvrdi da to nema veze jedno s drugim. Samo je primijetila kako su se policajci "bespotrebno iživljavali na njezinom suprugu" pa njih svoje intenzivno razmišljaju o tužbi. Naime, pjevačica je odmah stala u obranu svog supruga jer sumnja da se radi o tako velikom iznosu kao i da je do te cijele komplikacije došlo zbog "pošte koja je stizala na drugu adresu".

Dino Drpić vrijeđao policajca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, Dinu Drpića je nedavno zaustavila policija zbog korištenja mobitela za vrijeme vožnje, da bi u policijskom priopćenju stajalo kako je "vozač vrijeđao policijskog službenika". Nogometaš se navodno oglušio na zapovijed da prestane s takvim ponašanjem, stoga su zagrebački plavci odlučili nad sportašem upotrijebiti sredstva prisile.

Nives Celzijus, odnosno Drpić, pjevanjem se bavi deset godina, a ovo joj je tek drugi studijski album. Osim vođenja ljubavi s Misterom Dilerom i bičevanja golih murjaka, Nives je u jednom dijelu spota u jacuzziju pokrivena samo pjenom, te se u kostimu seksi domine osvećuje muškarcima. Ove nedjelje u Red Carpetu će se ekskluzivno prikazati kako je nastajao vrući video, a spot će na televiziji početi vrtjeti kroz nekoliko tjedana. 

L.V.
Foto: Nova TV

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara