Noćna avantura Ive i Luke završila sendvičima i razmjenom brojeva

"Iako je riječ o nagradnoj igri, ovo je bio svojevrsni spoj naslijepo, a u takvim stvarima treba svašta očekivati. Ipak, Iva me totalno ugodno iznenadila - to je jedna pametna, prirodna i lijepa djevojka s kojom sam vrlo brzo nakon upoznavanja slobodno mogao razgovarati o svemu", kaže nam Luka Nižetić, nakon što je Bjelovarčanku Ivu Grđan, u sklopu naše nagradne igre, poveo na Indexov party u Piranhu.

Oboje su na početku večeri istaknuli kako privatno ne slušaju r'n'b glazbu, koja ih je čekala u Piranhi, no primijetili smo da u jarunskom klubu nisu stali plesati. "Kad je dobra ekipa i zabava, glazba ima manju ulogu", kaže Luka i dodaje da je s Ivom razmijenio broj mobitela, kako bi joj se javio kad u sklopu promotivne turneje posjeti Bjelovar.

"Ovo ću prepričavati unucima"

"Nakon cjelonoćnog plesanja bili smo gladni ko psi, pa smo otišli na sendvič. Super je dečko, drago mi je što sam imala priliku vidjeti da se iza Luke kao estradne pojave krije jedna pametna i vesela osoba", priča nam Iva o svojim dojmovima u Piranhi. Osim toga, ugodno je iznenađena neposrednošću Indexove ekipe, koja se, kaže, potrudila da se osjeća kao među starim prijateljima, što joj je dodatno uljepšalo izlazak.

"Ovo je bilo jedno divno i nezaboravno iskustvo! Naše druženje završilo je oko 5 ujutro, bila sam jako umorna ali i beskrajno sretna, jer ovako dobar izlazak nisam očekivala. Preporučam svima da sudjeluju u Indexovim nagradnim igrama ovakvog tipa", zaključuje Iva nakon što se odmorila od izlaska, kojeg će, kaže, "prepričavati unucima".

Što su Luka i Iva radili na Indexovom partyju, možete pročitati ovdje, a fotografije sa sinoćnjeg izlaska nalaze se u galeriji (gore desno). Ostale fotografije iz Piranhe pogledajte u Indexovom Nightlifeu.

D.K.
Foto: H.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara