Nova golišavo-posrnula zvijezda: Briatore golu Lily Allen otjerao s jahte

TALENTIRANA britanska pjevačica Lily Allen polako, ali sigurno ulazi u kategoriju "posrnulih zvijezda", zahvaljujući razularenom ponašanju koje je ovih dana tema tabloida. Najnoviji incident kojeg je uzrokovala dogodio se na jahti bogataša Flavija Briatoreja, koji ju je izbacio s luksuznog plovila nakon što je skinula donji dio kupaćeg kostima i počela izvoditi predstavu za paparazze. Golišave djevojke na Briatorejevoj jahti nisu rijetkost, ali Lily sa svojom figurom prema mišljenju talijanskog milijardera ne spada među one sretnice koje golotinjom dodatno "ukrašavaju pogled".

Lily Allen u proteklih je nekoliko tjedana više puta snimljena u alkoholiziranom stanju, a britanski mediji pišu kako pjevačica proživljava "najteže dane u životu". Prije nekoliko je mjeseci, naime, imala spontani pobačaj, nakon kojeg je izjavila: "Uzdignute glave idem dalje kroz život!". Riječ je pogazila vrlo brzo - ljubavna idila s Edom Simonsom, ocem nerođenog djeteta, brzo se raspala, a Lily se odala alkoholu i obilaženju mondenih okupljališta u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ekscese je pravila i na filmskom festivalu u Cannesu - paparazzi su je snimili kako iz limuzine izlazi mrtva pijana, a nakon promocije očevog dokumentarnog filma više nije mogla ni hodati. Zajednički dolazak u Cannes s ocem Keithom dio je "velikog pomirenja" - napustio ju je kad joj je bilo četiri godine, a s njim je prvi put progovorila kad joj je bilo petnaest, i do danas s njim nije uspostavila normalni odnos.

Iako je na početku glazbene karijere inzistirala na tome da "ne želi postati jedna od njih" (londonskih partijanera kojima je vrhunac karijere povraćanje ispred klubova), čini se da im Lily Allen postaje zaštitno lice, a svaka paparazzo fotka na kojoj povraća ili pokušava uhvatiti ravnotežu košta je barem jednog sponzorskog ugovora sklopljenog u danima dok je puno više pjevala, a puno manje u sebi pokušavala zadržati ručak.

M.A.
Foto: Egotastic

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara