Nova Sports Illustrated bikini kolekcija

SPORTS ILLUSTRATED ponovo je za prezentaciju bikinija za nadolazeće ljeto izabrao prekrasne djevojke sa manekenskih pista.

Da ne bi sve otkrili izdvojili smo nekoliko djevojaka, a sve fotografije možete pogledati OVDJE.

Noemie Lenoir

Prije sedam godina Noemie je slala pisma na pošti kada ju je ugledala skautkinja Ford Modelsa. Radila je za L´Oreal, Gap, Tommy Hilfigera, i Victoria´s Secret, a ovo joj je treće pojavljivanje u kupaćem kostimu za Sports Illustrated.

May Andersen


May Andersen obožava ljeto, a karijeru je započela već sa 13 godina kada ju je na ulicama Kopenhagena slučajno snimio jedan fotogtraf.

Sa 20 godina radila je za Matrix Biolage, BCBG, Victorias Secret i J. Crew. Sada živi u New Yorku sa svoja dva psa. Ovo joj je prvo snimanje za Sports Illustrated Swimsuits.

Jessica White

Buduća forenzičarka modnu karijeru je započela sa 14 godina, a danas radi za Cover Girl, Gap, Chloe i druge. Još uvijek živi sa svojom obitelji u Buffalu. Ovo joj je prvi put da se pojavljuje u Sports Illustartedu.

Juliana Martins

19-godišnja Brazilka cijelo je djetinjstvo pokušala sakriti svoje prekrasne usne jer su je
vršnjaci zadirikivali radi toga. Danas su one jedan od njenih aduta na modnim pistama.

Modnu karijeru je započela sa 13 godina, a radila je za Ralpha Laurena, Brunu Maglia, Keita, Armania, Ungara i Blumarine.

Audrey Quock

Ova ljepotica otkrivena je s 15 godina, a ovo joj je peto snimanje za Sports Illustrated. Radila je za Cover Girl, Shisheido i Bobbi Browna, a imala je i 2 uloge, u filmovima Rush Hour 2 i Autumn in New York, gdje je glumila djevojku Richarda Gerea.

Bridget Hall

S 15 godina ušla je u svijet mode, a danas je jedno od najpoznatijih lica modnog svijeta. Radila je, među ostalima, za Anne Klein, Gucci, Guess Jeans and Versace. 1996. sa 18 godina bila je među 10 najplaćenijh supermodela. U Sports Illustratedu pojavila se drugi put.

Daniela Pestova

Prekrasna Čehinja otkrivena je kasno, sa 19 godina, a u samom vrhu modnog svijeta nalazi se već 10 godina. U Sports Illustratedu pojavila se 7 puta, čak 2 puta na naslovnici. Živi u New Yorku i govori čak 6 jezika.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara