Nova svjedokinja na sudu potvrdila - R Kelly je "plačljivi pedofil"

KRUNSKI svjedok godine, Lisa Van Allen, koja svjedoči protiv repera R Kellyija optuženog za pedofiliju i seks s maloljetnicama otkrila je kalifornijskom sudu nove šokantne podatke koje svjedoče o Kellyijevom razvratnom ponašanju. Svjedokinja je sudu potvrdila kako je "vodila ljubav" s Kellyijem i maloljetnom kćeri jednog od njegovih suradnika, ali da u to vrijeme nije bila svjesna da djevojčica ima tek trinaest godina, već je vjerovala kako se radi o šesnaestogodišnjakinji.

Van Allen je djevojku na snimci prepoznala, tvrdeći da djevojka izgleda "točno onako kako je se ona sjeća", te potvrdila da je na snimci s djevojkom reper pedofil, kojeg je prepoznala po "ćelavoj glavi, rukama, genitalijama i leđima". Van Allen je sudu ispričala kako je dio na kojem R Kelly u jednom trenutku tijekom seksa utroje počne plakati s škakljive snimke izrezan, te kako je Kelly inače običavao sa sobom na putovanja i gostovanja nositi punu torbu video zapisa raznih profila orgija. Navodno je Kelly svoje najdraže "maloljetnice" sa sobom nosio i u glazbeni studio, na snimanje spotova, pa čak i u teretanu, kako bi u pauzama između snimanja ili vježbanja mogao uživati u pogledu na mlada jedra djevojačka tijela.

Van Allen je potvrdila kako je Kellyijev menadžer, Darrel McDavid, ponudio dvadeset tisuća dolara njoj i još jednom svjedoku, čiji je identitet zasad nepoznat, da im vrate sporne video zapise, ali da su oboje primamljivu ponudu odbili.

Obrana optužila svjedokinju da je lažljivica i kradljivica

Kako bi pokušali poljuljati kredibilitet svjedokinje, Kellyjeva obrana optužila je Lisu Van Allen kako je sklopila dogovor s tužiteljstvom - naime, oca njezinog djeteta i Lisinog životnog partnera policija je početkom godine uhitila s znatnom količinom droge i vatrenim oružjem za koje nije imao dozvolu za nošenje, pa obrana smatra kako se Lisa nagodila s tužiteljstvom ne bi li tako iz zatvora izvukla ljubav svog života. Kellyieva obrana prisilila je svjedokinju da prizna kako je reperu ukrala i skupocjeni Rolex, te tako pokušala svjedokinju prikazati kao nestabilnu i nepouzdanu.

Otkrivena tajna "zlatnog tuša"

Na mjestu za svjedoke našao se i Kellyijev menadžer, Darrel McDavid, koji je pokušao osporiti svjedočenje Lise Van Allen, tvrdeći kako je Lisa više puta potvrđena lažljivica i kradljivica, koja "istinu ne bi prepoznala ni da je lupi po glavi". "Ako je netko ovdje počinio zločin, to je Lisa Van Allen, pokušajem iznuđivanja novca od Kellyja", dodao je. Sporna snimka navodno je iznimno loše tehničke kvalitete, ali, što se tiče seksa, konzervativnu porotu oborila s nogu - navodno sadrži scene u kojima djevojka, uz zvukove Britney Spears, časti Kellyja "zlatnim tušem", ili kako god se naziva seksualna praksa u kojoj osoba urinira po svom seksualnom partneru.

V.V.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara