Nova TV izgubila spor protiv bivše "udarne zvijezde" Marina Tironija

NAKON što je Marin Tironi 2003. godine odbio suradnju s Novom TV, televizijska postaja ga je tužila i od njega tražila čak milijun i osamsto tisuća kuna. Pobjednik tada iznimno popularnog reality showa "Story Supernova" odbio je, naime, nastaviti suradnju s televizijom koja ga je (nakratko) proslavila te je prešao u HTV-ov "Upitnik", a ovih je dana doznao kako je Nova TV izgubila tužbu te mu mora podmiriti petogodišnje sudske troškove.

"Sada mogu reći da sam pobijedio u oba showa koja mi je priredila Nova TV. Ugovor koji su mi ponudili nakon showa, a za koji je nagrada bila posao voditelja ‘Red Carpeta’, bio je u najmanju ruku robovlasnički. Spor smo nakon pet godina riješili nagodbom nakon koje sam na pozitivnoj nuli", rekao je Marin Tironi Jutarnjem listu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je uz veliku popularnost postao "najbolji mladi voditelj", Tironi je trebao voditi zabavnu emisiju "Red Carpet", međutim stvari nisu išle po planu. Joško Lokas tada ga je pozvao u "Upitnik" državne televizije, a Tironi se u nekoć popularnom kvizu zadržao vrlo kratko, nakon čega je, opet neuspješno, pokušao s TV kolumnama. Bivša potencijalna voditeljska zvijezda danas je - fotograf.

M.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara