Nove ljubavi: Maja Šuput s političarem, Stefany ponovno sa tenisačem

Nove ljubavi: Maja Šuput s političarem, Stefany ponovno sa tenisačem

LJETO je, čini se, uzelo svoj ljubavni danak, barem kada su pjevačica Maja Šuput i bivša Miss Sporta Stefany Hohnjec u pitanju.

Maja, koja je s četiri godine starijim organizatorom koncerata Markom Pericom okončala godinu i pol dana dugu vezu krajem prošle godine, u novu se ljubavnu avanturu upustila, kako je priznala časopisu Gloria, s političarem. Radi se o 30-godišnjem Aleksandru Saši Bogdanoviću, crnogorskom političaru kojega je upoznala prije mjesec dana u Herceg Novom gdje je nastupala na festivalu Sunčane skale.

Maju se za vrijeme njezine "slobodne faze" spajalo s nekoliko muškaraca, a najviše se govorkalo o Ištvanu Vargi, njezinom plesnom partneru u zabavnom TV showu "Zvijezde pjevaju". Na Hvaru za vrijeme Hrvatskog Radijskog Festivala, Maja se družila s vlasnikom City Expressa Borisom Vidićem, ali ni to druženje nije izrodilo ničim više od prijateljstva.

Pjevačica je novu ljubav pronašla u savjetniku za gospodarstvo i europske integracije crnogorskog predsjednika Filipa Vujanovića kojega poznaje tek mjesec dana, ali je, kaže, jako zaljubljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se Maja Šuput "prebacila" s glazbenika (Marko Perica se prema nekim navodima bavio i pjevanjem) na političara, bivša Miss Sporta je, čini se, ostala u istim vodama. Nakon što je prekinula vezu s tenisačem Lukom Belićem, Stefany se navodno zagledala u drugog tenisača, 23-godišnjeg Dubrovčanina Tomislava Perića, koji javnosti i nije toliko poznat. Perić igra manje turnire, a najzapaženiji je nastup ostvario u Casablanci.

Stefany je ljeto provela na Brodu ljepote u organizaciji Suzy Josipović Redžepagić, kada je u razgovoru za Index kazala da je slobodna. Međutim, atraktivna je bivša Miss viđena u ugodnom društvu s Perkovićem, za kojega se nagađa da bi mogao biti njezinom novom ljubavi.

Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara