Novi detalji istrage: Prince se prijavio na odvikavanje, policija sumnja na ubojstvo

Novi detalji istrage: Prince se prijavio na odvikavanje, policija sumnja na ubojstvo

Screenshot: YouTube

ISTRAGA smrti legendarnog Princea gotovo svaki dan otkriva neke nove pojedinosti o tragediji. Istražitelji su sada pronašli naznake da je glazbenik bio svjestan svoje ovisnosti o tabletama i pokušao se boriti protiv nje.

Nedugo prije smrti Prince se prijavio u kliniku za odvikavanje kako bi se suočio s dugogodišnjom ovisnošću, miše Mirror. Riječ je o lijeku protiv bolova Percocet koji je Princeu bio potreban zbog njegove kronične boli u kuku nastaloj zbog stalnog nastupanja u visokim cipelama.

Policija je također pokrenula i istragu zbog sumnje da je bila riječ o ubojstvu zvijezde, a ne o nesretnom slučaju. Naime, Prince je svoje lijekove nabavljao u mnogim ljekarnama kako nekome ne bi postale sumnjive količine koje mu trebaju, a posjetio je jednu ljekarnu udaljenu gotovo 10 kilometara od kuće nekoliko dana prije smrti. Policija sumnja da mu je netko u toj ljekarni propisivao više lijekova nego što je smio jer je Prince namjerno išao baš u tu ljekarnu i prolazio pokraj desetak bližih na putu do nje.

Princeov problem nisu bili samo kronični bolovi i lijekovi. Ranije je otkriveno da mu je dijagnosticiran AIDS, što je skrivao od javnosti.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara