Novi detalji o smrti popularne YouTuberice: "Trebali smo osnovati obitelj..."

Novi detalji o smrti popularne YouTuberice: "Trebali smo osnovati obitelj..."
Foto: Instagram

DEČKO popularne YouTuberice Emily Hartridge, koja je prošlog tjedna poginula vozeći se na električnom romobilu, dao je intervju za The Sun i otkrio niz detalja koji su prethodili stravičnoj nesreći. 

28-godišnji Jacob Hazell priznao je da joj je upravo on kupio električni romobil, i to povodom njezina 35. rođendana, samo tjedan dana prije tragedije. U medijima se pojavila i fotografija na kojoj vidno oduševljena blogerica preuzima svoj poklon. "Ljudi su mi rekli da sam ja krivac za nesreću jer sam joj kupio romobil, ali ne smijem tako misliti. Njezina obitelj mi je rekla da nisam kriv", izjavio je Hazell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKE HAZELL (@jacob_hazell) on

Britanskom tabloidu otkrio je još jedan detalj - Emily je poginula na putu do klinike za plodnost. Nakon što je zakasnila na termin kod doktora, Jacob je osjetio da nešto nije u redu. "Trebali smo osnovati obitelj. Srce mi je slomljeno", otkrio je potreseni Jacob.

Prije tri godine organizirala je i snimila vlastiti sprovod

Bizarnostima tu nije kraj. Prije tri godine Emily je gostovala u emisiji TV postaje Channel 4, nazvanoj "Oh S***, I'm 30" ("Sr***, 30 mi je godina"). Za potrebe emisije, pred TV kamerama upriličila je vlastiti sprovod, a sve kako bi u borbi s vlastitim nesigurnostima poslušala što njezini bližnji misle o njoj. 

Emily je poginula nakon što je električni romobil na kojem se vozila po prometnoj ulici udario kamion. Nosila je kacigu, a njezin tragični slučaj potaknuo je brojne rasprave o sigurnosti električnih romobila, novoj pošasti na ulicama i cestama diljem svijeta.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara