Novi detalji odnosa Billa Clintona i Monice Lewinsky: "Pogledajte moje tijelo, što će mu druga"

Novi detalji odnosa Billa Clintona i Monice Lewinsky: "Pogledajte moje tijelo, što će mu druga"

Screenshot:YouTube

SAMO pola godine prije izbora za američkog predsjednika na kojima će Hillary Clinton biti kandidatkinja Demokratske stranke, izlazi knjiga o životu Billa Clintona za vrijeme njegova mandata.

Gary Brine, bivši pripadnik tajne službe koji je osiguravao Clintona, odlučio je izdati knjigu u kojoj opisuje probleme u koje su Clintonove seksualne avanture dovodile tajnu službu. Jedan od važnijih likova knjige je Monica Lewinsky, prenosi New York Post.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brine tvrdi da ona nije bila jedina Clintonova ljubavnica, već da se on znao nalaziti i s kćeri potpredsjednika Waltera Mondalea, Eleanor. Lewinsky je dvije godine imala pravo ulaska kod Clintona bez pitanja i provjeravanja tajne službe, sve dok jednog dana nije naišla u vrijeme njegova susreta s drugom "prijateljicom".

Sat vremena je čekala na ulazu i bjesnjela na pripadnike osiguranja. "Što će mu ona kad ima ovo?", rekla im je Monica i pokazala na svoje tijelo. Brine tvrdi da je Clinton imao još ljubavnica uz njih dvije te da su se u osiguranju često šalili na račun toga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara