Novi film Jima Carreya izazvao telefonski kaos u Americi

AUTORI komedije "Bruce Almighty" za važan telefonski broj u filmu nisu koristili uobičajeni izmišljeni predznak 555 već su nasumce odabrali sedmeroznamenkasti broj kojim se inače služe neki telefonski pretplatnici.

Carreyu na mobitelu sam Bog ostavlja svoj broj koji su gledatelji zapamtili i sada ga zovu kako bi se obratili Svevišnjem.

Umjetnica Dawn Jenkins iz Floride po dvadeset puta na sat prima pozive upućene Bogu, a ne može isključiti telefon koji joj je potreban zbog posla.

Već je dala nalog odvjetniku da tuži producente, a to namjeravaju učiniti i drugi suočeni s istim problemom.

Radio stanica u Coloradu ne može više kontaktirati sa slušateljima jer je zatrpana pozivima "Onome na nebu" koji su ponekad zafrkantski, a koji puta jako ozbiljni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna žena iz Južne Caroline traži promjenu svog broja i naknadu od filmske kompanije.

Film je već postao veliki hit, a partnerica Carreya u filmu zvijezda "Prijatelja" i supruga Brada Pitta Jeniffer Aniston izjavila je novinarima "kako je jedva preživjela snimanje jer ju je Jim toliko nasmijavao da je umirala od smijeha".

U jednoj sceni njene grudi se odjednom povećaju što je postignuto stavljanjem umetaka u njen grudnjak, a Jeniffer se potužila "da su je odjednom svi poželjeli pipkati".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara