Novi Joker bit će film za odrasle, može li nadmašiti prethodne?

Novi Joker bit će film za odrasle, može li nadmašiti prethodne?
Screenshot: Instagram

NOVI film o jednom od najpopularnijih negativaca trebao bi nositi oznaku "R", što za tržište Sjeverne Amerike znači da je namijenjen za publiku stariju od 17 godina. Detalj je otkrio redatelj Todd Phillips na svom Instagramu uz objavu nove slike Jokera, kojeg će utjeloviti Joaquin Phoenix. 

Joker u kina stiže 4. listopada i čini se kako bi u filmu mogla biti prikazana sva ludost jednog od najvećih Batmanovih neprijatelja. Iako je teško očekivati da će bilo tko nadmašiti Heatha Ledgera i njegovu ulogu u Vitezu Tame, same riječi redatelja Phillipsa kako je radio film bez restrikcija mogle bi značiti da nas očekuje prava poslastica. Filmovi o superherojima često ciljaju na širu publiku, pa i onu mlađu, ali Deadpool i Logan, koji su dobili jednaku oznaku, ostvarili su sjajne rezultate.

Iako MPAA još nije službeno ocijenio film, čini se kako je Phillips poprilično uvjeren kako će se to dogoditi: "Nosit će oznaku R. Dobio sam puno pitanja u vezi toga. Pretpostavio sam da ljudi već znaju", napisao je u komentar objave nove slike iz filma. 

Na slici vidimo Joaquin Phoenixa kako nanosi šminku za ulogu Jokera. Za šminku je zadužen Nicki Ledermann, a fotograf zaslužan za sliku je Niko Tavernise, za koga Phillips tvrdi da je jedan od najboljih u svome u poslu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finishing touches.

Objavu dijeli Todd Phillips (@toddphillips1)

Joker je psihološki triler koji će biti izuzet iz DC svijeta. U njemu ćemo uz Joaquin Pheonixa još vidjeti i Roberta De Nira, Zazie Beetz, Marca Marona, Frances Conroy te mnoge druge. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara