Novi krevet u BB kući: U njemu će spavati Bojana, Nemeš se želi uvući k njoj

Foto: RTL

ZAVODNIK Nemeš želi se uvući i Bojani u krevet. Nakon što je u BB kući započeo igrice pod plahtom s udanom Marijanom, Nemeš se sve više ponovo okreće plavuši Bojani, koja mu se svidjela čim su ušli u kuću.

Big Brother je stanarima u kuću unio još jedan krevet. Oni su pomislili da im dolazi još ukućana, no ispostavilo se da je to krevet u kojem će spavati kapetanica kuće Bojana. Sa sobom u krevet treba uzeti još jednog stanara po vlastitom izboru. Nemeš se odmah ponudio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemeš bacio odjevenu Tamaru u bazen

"Nadam se da će izabrati mene, baš bih se lijepo ispružio pored nje u krevetu", rekao je Nemeš dok je pored njega stajala zgranuta Marijana. Ona je u ispovjedaonici priznala da je poslije jučerašnje krize danas mnogo bolje i da se osjeća OK. Ostali stanari među sobom su komentirali da je Big Brother možda donio krevet za Marijanu i Nemeša. Nemeš nije odustajao od nagovaranja, Bojani dobacuje kako bi baš on bio pravi izbor da bude pored nje u krevetu, a ona mu odgovara da bi mogla izabrati "mamu" Slavicu. Ali, ako Nemeš stvarno legne sada i pored Bojane vidjet ćemo kako će reagirati Marijana.

Nemeš se u kući dobro provodi i s Tamarom. Nju je tijekom popodneva zgrabio i prebacio preko ramena te je bacio u bazen jer ga je zafrkavala. Tamara je jedva uspjela skinuti mikrofon, a u bazenu je plivala potpuno odjevena. Svi su se slatko smijali, a takva zabava se je posebno svidjela Milanu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara